Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

Salam alaikum untuk sahabat blogger mek .. 

Another Giveaway untuk semua blogger join. Kali ni daripada blogger Siqah Iqa pulak. Mek kenal Siqah melalui medium blog jugak. Pernah pinjam buku daripada dia untuk dibaca. Pernah juga tukar sampul raya untuk kenang-kenangan. Seronok jugak bila ingat masa kembali nyawakan this blog. Dah lama tinggal, follower pun makin susut dan of course readers entah ke mana. That time memang engage dengan Siqah, Nadia, Cici, Jue, MommyFiqah dan beberapa lagi.

Untuk eratkan ukhwah yang sediada (nak hangatkan lagi perhubungan) jom la kita join Giveaway by Siqah Iqa untuk tanda kita akan selalu ada untuk kawan blogger kita. Gituu..



Syarat pun mudah. Hadiah tak usah cakap la. Peminat Duck mesti akan bagi hadiah daripada Duck jugak. So rugi la kalau tak mencuba nasib. Hihi. So berbaki lagi sehari jom la karang entry Giveaway ni cepat-cepat ye. Yang sudah join tu, macam biasa - jom blogwalking !

Siapa kat sini minat Duck? Mek minat material dia tapi bukan harga dia. Hihi. Siapa macam mek cepat komen dekat bawah ❤


Sekian ..

15 comments

  1. good luck mek!btw suka juga duck ni tu pun kalau ada yang sudi bagi hadiah..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. goodluck mek! kalu meney meme best. aira suko jugok sebab lawa tapi rego meme x leh laaaaa. haha

    ReplyDelete
  3. Yeaayy!! Thank you Mek join giveaway Siqah. Sempat pun tau join. Hihi. Betul kan, zaman pinjam buku dan bertukar sampul raya dah berlalu. Maybe boleh ulang lagi tahun ni ke kan? :D

    Nway. good luck Mek! :)

    ReplyDelete
  4. Copy paste “Siapa kat sini minat Duck?”.... duck itik ke???🙄😲😏

    ReplyDelete
  5. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  7. Gud luck.akak dr ga yg sama 😊

    ReplyDelete
  8. Good luck ye... CM singgah dr GA yang sama :)
    | CM si penulis blog |
    Follow #247

    ReplyDelete
  9. Saya singgah dari GA yang sama. Good luck ya :)

    ReplyDelete
  10. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  11. Good luck, Mek! :D

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete