Way Back to Blog !

Assalamulaikum sahabat blogger !

Allah, lame sungguh mek tinggal blog mek ni ye. Hmm, tak nak bagi alasan busy sebab tu memang bunyi nya cliché *hahaha*. Mungkin la sibuk itu satu alasan tapi hendak seribu daya tak hendak seribu dalih, ye dak??

Okei, lupakan soal itu. So nak bebel ape ye?

Jom start dengan self-booster !



Betulkan apa yang quotes atas tu tulis. Kita boleh je start a new thing setiap hari. Tak perlu nak carry forward  (mungkin tak semua benda la kot) but still boleh je start a new day with a new story, memories J

Yang lepas tu lepas la kot. Tak leh nak undur balik and mungkin boleh dibetulkan je TU PUN dengan hari yang baru, kan? So, jangan kusutkan fikiran, redah je ape yang patot. Faham la kan dengan terms apa yang patot J Sebab action kita berbeza mengikut situasi memasing.

Cukup dulu entry mek kali ni. Permulaan ni tak boleh panjang sangat, kan nanti korang skrol laju je *hahah*

Sekian..



IKLAN

Mek ada jual innersnowcap berhantu ni. Pernah dengar tak? Sure best bila pakai sebab dia tak panas and amat selesa. Ini testimony mek sendiri, bukan sesaje nak up *hahah*

Ni beberapa contoh yang mek pakai :





Feel free untuk Tanya / order at zero triple one, seven eight five zero, two eight zero J

24 comments

  1. wah! mek pun meniaga atas talian gak ke? hebat!

    ReplyDelete
  2. Salam 29 Syawal Mek.
    Besok ada sehari lagi bulan raya ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam syawal WP.
      aa, esok sehari je lagi. nanti boleh buat syawal wrap up.

      Delete
  3. It's okay mek, walaupun Mek tak update blog tapi sis masih boleh mengikuti Mek di Fb.. LZ pun nak cari mek di IG.. Senang keep in touch nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. thanks sis. mek ig ade tapi lamee giler tak update. FB tu update jugak.

      Delete
  4. Welcome back mek... Really miss u..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cik la :) hahahahah. memang betul, rindu kawan blogger

      Delete
  5. Replies
    1. kena baca entry mek baru tahu single lagi ke idokkk *hahaha*

      Delete
  6. Replies
    1. kena baca entry mek baru tahu single lagi ke idokkk *hahaha*

      Delete
  7. Salam akhir Syawal Mek.. moga dipermudahkan semuanya urusan Mek... apapun hadapinya dgn senyum.. welcome back ya..
    akak pun lama stop..ni baru nak start balik...(ingat lagi dok kt akak ni??hihi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak atie ! sure ingat akak. takpe kak, kita same same start balik. never too late *hahaha*

      Delete
    2. Jom lah kita marathon kan entry2 yg terperap ye Mek.. haha

      Delete
  8. Welcome back mek.. Ala.. Ala.. Comel sangat nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak sha ! keep supporting mek.

      Delete
  9. Rindunya kat mek!!! Selamat hari raya, mek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya bash !! bior ler dah masuk bulan lain. maaf zahir batin ye.

      Delete