Double Down by KFC

Assalamulaikum sahabat blogger !

Alhamdulillah, walaupun dah lame tak update blog at least still ade yang sudi drop komen and tingkatkan PV mek. Thanks blogger and also silent reader !

Kali ni nak review makanan la. Kot kot ade orang nak try tapi still teragak-agak atau tak berkesempatan masa.

Soooo, here it is :




Mek dengar iklan Double Down ni dekat radio. Time tu drive balik dari keje. Tahu tahu je la perut orang balik kerja ni lapar dia boleh tahan jugak *hahah*. Dah sampai rumah tu Tanya la spouse nak try ke tak, so dia on je. Maka lepas balik ambik anak, singgah ler drive thru KFC.

Rasa dia? Memang betul, kalau sape suka sayur, ini bukan untuk mereka sebab takdak sayur langsung ! Heaven jugak la time makan tu sebab rasa ayam je and keju. Makan tengah panas panas lagi, keju still cair perghhhhhh. Okei, admit it superb !

Harga dia takde la mahal sangat. Tapi mek prefer ala carte je la sebab drive thru. Dalam RM10 tu dah dapat. Memang kenyang sebab ayam je semua. Kalau bab kesihatan, tak berani nak jamin sebab minyak menggoreng tu boleh agak la kan (kolestrol).

Makan untuk hilangkan terliur and at least try ape yang tengah iklan sekarang ni kira ok la. Kalau tiap hari nak lunch benda ni memang azab jugak rasenya *hahahah*.

BTW, sape yang dah try Double Down? Mohon share experience korang jugak ye J


Sekian…



IKLAN

Mek ada jual innersnowcap berhantu ni. Pernah dengar tak? Sure best bila pakai sebab dia tak panas and amat selesa. Ini testimony mek sendiri, bukan sesaje nak up *hahah*

Snowcap ni tak mahal pun, RM10 je sehelai. COD free area KB and postage will be charge RM5.

Ni beberapa contoh yang mek pakai :





Colour available by week. So nak tahu colour ape yang ade sekarang boleh whatsapp mek kat kosong tiga kali satu, tujuh lapan lima kosong, dua lapan kosong J


20 comments

  1. makin comey mek skrg.. hehe.. sedap ke mek double down ni? nampak kurus jerk ayam dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best jugak lea walaupun kurus tapi isi dia padu *hahahah* boleh la try sebelum deliver ni :)

      Delete
  2. Teringin jgk nk rasa sbb terliur masa tgk iklan kt tv. Heee.

    Cantik sokmo mek ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. best CR. nnt share experience CR pulak.

      tkde cantik sgt ler,. time anak tak tarik tdung ok la cer ank tarik tdung *hahahahah*

      Delete
  3. x merasa lagi. kena cuba nanti juga ni mek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena ana sebab rase lain skit. sebab semua isi ayam je kan.

      Delete
  4. Ala.. Sha tak suka kalau tak ada sayur dan roti.. Kikiki.. Comelnya mek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknenya ni memang bukan dicipta untuk akak hihihi. tapi lagi best GCB by McD

      Delete
  5. Saya belum cuba, nanti saya cuba....

    ReplyDelete
  6. Hm. Takde sayur kurang minat sikit kut.. huhuhu. Anyway thanks for sharing ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh, bash suka makan sayur eyh?

      Delete
    2. Haah, mek.. hahahha. Memang suka 😊

      Delete
    3. patut lerr. ni kena letak sayur sendiri if nak try. hihi

      Delete
  7. belum sempat nak try... mcm sedap bila tgk iklan kat TV tu Mek... uwaaa nak makan jgk.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom makan kak atie ! antara kategori best.

      Delete
  8. Jangan bimbang. Masih ada yg sudi drop komwn. Salah sorang tulah saya.

    Ni fikira komen jugak.

    ReplyDelete
  9. Wah! flavor baru ni belum cuba lagi.
    Tapi kalau takde sayur dah macam kekanak la pulok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha. kekanak pon bolehhhh. mek suka lerr sbb tak yah duk asing asingkan sayur :)

      Delete