Walls Ice Cream Sandwich

Salam alaikum...


Sape kat sini dah try si Sandwich ni? 

Icecream ni dah lame tapi takde lame sangat. Dalam pantang hari tu duk iklan. Goyah pantang mek 😩 Dalam banyak makanan dan minuman, icecream jugak yang mek tak tahan 😂 Tapi pantang kali ni spouse tak seperti pantang terdahulu. Time pantangkan Amani - icecream Milo baru keluar. MasyaAllah, terliur giler ! Entah hari ke berapa pantang, mek keluar dengan spouse nak pegi isi petrol. Sekali kedai kat stesen minyak tu ade jual si icecream milo ! Mulut tersasul cakap nak. Spouse pun memberi kerjasama dengan membelinya 😂 Gumbira hati bila malam tu kita orang sama sama makan icecream milo 🀀 tanpa rasa bersalah dan menyesal 😞

Beza dengan pantangkan Amzar. Makan jugak si Magnum tu tapi at least dah lepas 40hari 🀣 So, ini icecream second yang mek makan lepas pantang ❤️



Ade lukisan. Kreatif 👍

Rase dia cam biskut marie kapit dengan icecream ðŸ˜… Boleh la kalau nak hilangkan rase terliur. To be honest, Magnum lagi win ! Lagi feel bile makan 😝

Korang dah rase ke belom? Ade pendapat lain tak?

Sekian...


11 comments

  1. Aiskrim feveret Sha lepas Magnum Almond.. Tapi sekarang susah nak jumpa..

    ReplyDelete
  2. sedapnya mek! tambahan pulak masa panas2 gini..

    ReplyDelete
  3. Tak best mek aiskrim ni.. dah rasa.. Muak sangat.. huhuhu Lea tak suka..

    ReplyDelete
  4. Aiskrim ni selalu sold out tapi anis tak suka sangat.. muakkk.. hehe

    ReplyDelete
  5. Anak buah mai suka la ni, dah bertukar dah, dulu asyik beli butterfly. Mai pun akhirnya terjebak sudehhh..

    ReplyDelete
  6. Dah rasa tp ana tak suka sgt. Magunum pomegranate lagi asyikkk. Hehe

    ReplyDelete
  7. Dah tua3 ni jarang2 beli/makan aiskrim.

    ReplyDelete
  8. Tak pernah rasa sebab selalu sold out kat 7e. Sllu kciwa.huu

    ReplyDelete
  9. Sedapnyaaa! Tak sempat beli lagi. Heheh

    ReplyDelete
  10. Belum dapat rasa lagi.
    Asal nak beli aje mamak tu cakap sudah habis la adik manis.
    Dapat tengok jer... member makan

    ReplyDelete
  11. kemain siap ade lukisan lagi.. dah lame nie tak makan aiskrim..

    ReplyDelete