KDrama : Ms. Perfect

Salam alaikum...


Fuhh, lame betol tak update blog kan? Berjanji kemain lagi nak active time pantang. Nanti mek buat entry khusus pergerakan seharian mek time pantang ni :)



Ms. Perfect - KBS2TV


Sejak duk rumah ni, nyempat la mek nak menonton KDrama tapi disebabkan tak langgan Korean Pack jadi dapat tengok yang channel free aje lerr (ok dah tu). Asalnya mek tertengok je pun cite ni sebab biasa mek layan channel Diva (702) tapi hari tu terdetik nak bukak channel 391. Dan tadaaaaa keluar la cite ni. 



Ini sinopsis nye. To be honest mek tertarik dengan cite ni sebab mek tengok start episode 2 - mase ni baru terbongkar yang laki Jaebok tu ade pompuan lain. Mek is pantang cite curang curang bodoh ni. Jadi dari situ lerr continue tengok next episode dan sekarang baru nak heret korang same :)



Tapi jangan risau, baru nak masuk episod 10. Sempat lagi nak marathon kan? :)



Ni pulak barisan pelakon untuk cite ni. Mek pun tak kenal sape sape :) Tapi macam biasa la, KDrama tak mengecewakan :)


Korang pulak tengah layan KDrama ape? Ade tak yang same dengan mek? Jom kita berbincang kat komen :)


Sekian...

13 comments

  1. virus ni.. kalau dah start layan mesti x nak berhenti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang betul lea ! Kalau melayan ini lerr jadinya :)

      Delete
  2. apa lagi nak buat time pantang ni mek selain marathon kdrama ye. ana stop dulu buat masa ni layan kdrama ni. selalu kalau ada cerita menarik ana akan record sampai habis then baru buat marathon. dalam 2 hari boleh habis dah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa ana, 20 episod je ni. Entah entah sehari je bleh habiskan. Mek tkde yg rekod. Klau ade time keje pun bleh rekod :)

      Delete
  3. Dalam pantang,,segala drama saya layan..
    JanjiKita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak mar :) Tapi kali ni tak layan pulak drama jam 7 tv3 :)

      Delete
  4. Replies
    1. Terminat semenjak cuti berpantang ni :) Sonok pulak tgk dia org ni :)

      Delete
  5. sy ada tengok aritu 1 episod. yg anak dia nyanyi atas pentas. pastu lee uen hee tu lari2 turun tangga pastu jatuh. koo jung hee plak time tu nyanyi kat kelab depan mak-mak datin 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo episod 7 kalau tk silap. Menyampah dgn eunhee tu --' Saje buat jatuh sbb nak suh si jaebok tu stay rumah dia lg. Tp dia cantik :)

      Delete
    2. kan, muka ja cantik tapi pegang watak yg bikin nyampah 😒 wkwkwkwkwkwk, tp sy x brp faham la citer tu

      Delete
    3. Cite pasal pompuan cntik tu phycho nak kat laki jaebok. Mcm mcm cara dia buat nk sruh jaebok tu bercerai dgn laki tu. Laki tu pun cm bodoh je tk leh nk beza org saje nk perangkap dia. Eii geram pulak mek dgn laki tu.

      Delete
  6. Curang ye.. macam best..
    Sha baru habis tgk voice..

    ReplyDelete