GiveAway February by Mek : Teaser

Salam alaikum...


Seperti yang mek cakap / announce pada Januari hari tu - yang mek akan buat tiap bulan (insyaAllah) GiveAway by Mek :)


Pemilihan adalah random bukan random.org ye. Mek pilih ikut suka je. Ikut korang yang komen komen dekat blog mek :)


So untuk Februari :



Yg ni mungkin nampak buruk la tapi kalau yg mek buat penuh hati nanti ok kot *muahahhahaha* 


Cer teka pemenda mek nak bagi ni :)


Sekian...

30 comments

  1. Wahhh ada giveaway ler.. kena sentiasa up to date ni...

    ReplyDelete
  2. W'salam Mek,

    Terus terang bgtau bab teka meneka ni memang LZ fail.. Minta maaf Mek x terlintas di fikiran apa maksud di sebalik gambar cute tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi :) Nanti terima bru tahu pemendanya ye

      Delete
  3. heheh ala bab teka meneka Mellya memang failed !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cam teruk nauu mek buat kat atas smpai semua tk bleh teka --'

      Delete
  4. Ala mek cepat la reveal nak bagi apa ni untuk GA. Curious pula haha.

    ReplyDelete
  5. Wkmsalam.
    Mek nak buat giveaway tiap2 bulan.
    Wah hebat tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah WP. Klau diizinkan dn smoga dipermudahkan

      Delete
  6. Cer fikir...cer fikir...hmmmm haa.... alamak..fail la pulak.. tak dapat nak teka la..ahaksss.. =)

    ReplyDelete
  7. Wahh menarik Mek. agaknya apalah hadiahnya nanti ek :D

    ReplyDelete
  8. Rajinnya mek.. Hehehe tq mek 💋💋💋💋💋

    ReplyDelete