Top Commenter Disember 2016 !

Salam alaikum...


Sebetulnya mek tak sangka mek dapat tittle kat atas tu untuk Disember 2016 sebab since Disember la mek tak aktif blogwalking and commenting entry korang. Sibuk yang amat, hanya Allah yang tahu --' Kalau lah boleh escape daripada semua kesibukan ni sementara, bahagianya :) Tapi takpe, cuti 4 hari Chinese New Year ni kita raya puas puas !


Nota : Baju raya anak dah beli, tapi mummy punya entah di mana lagi --'


Balik kepada cite asal, mek terkejut jugak dapat mesej daripada cikla yang nak confirmkan alamat penghantaran. Ingatkan nak hantar hadiah baby ke ape *hahahahha* rupanya nak bagi hadiah sebab still menjadi pengomen tegar blog cikla ;) Tipu la kalau hati tak berbunga bunga bila dapat tahu nak dapat hadiah ;)



Tadaaaa ! Boleh buat raya oiii sebab ade warna merah :)


Ngam ngam dengan kaki mek. Pandai cikla pilih :) 


Ribuan terima kasih kepada cikla sebab sudi pilih mek untuk Disember 2016. Harapan mek, semoga ukhwah yang mek bina tu dapat diteruskan dengan harmoni :) InsyaAllah..


Sekian..



18 comments

  1. Replies
    1. alhamdulillah. thanks tau sebab selalu jemput mek masuk GA

      Delete
  2. Betul la.. Cantik dan muat dengan saiz Mek! Tahniah mek.. Heheee

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks bash :) alhamdulillah rezeki mek.

      Delete
  4. Tahniah Mek.
    Pakcik pun pernah dapat cenderahati yang cantik dari blogger CikLa.
    Semoga Mek dan CikLa sentiasa dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. betul betul. mahal murah kecik besar itu bukan ukuran yang penting ingatan :)

      Delete
  5. Tahniah Mek :) Semoga murah rezeki lagi..

    ReplyDelete