Back To School Giveaway by Abam Kie

Salam alaikum...


Walaupun sekolah dah hampir sebulan bermula, dan kami dekat kelantan ni masih lagi tak habis bab dua pembelajaran (sekolah yang jadi pusat banjir) - tak terlambat lagi kan sape sape nak buat GA kembali ke sekolah :)


Abam Kie (zukidin.com) dengan berbesar hati ajak kita semua ni - blogger - untuk join GA yang dia anjurkan :) Jangan tak tahu, Abam Kie ni cikgu okei ! Tak silap mek cikgu sekolah menengah. Mengajor ape tak tahu la pulak. Tapi untuk sape yang tak follow dia, boleh la follow dia kat web / address yang mek tulis kat atas tadi tu.




Syarat syarat pun mudah je. 
Follow blog abam kie - zukidin.com
Follow google plus abam kie
Buat entry mcm mek buat ni
Tinggal url entry dekat komen abam kie


Simple dimple but nice kan? Hadiah pun lumayan. Tapi bagi mek hadiah dah no dua. Yang penting join tanda support and mengeratkan silaturahim ;) Jangan ajar diri kita nampak ganjaran besar je baru nak tolong / baru nak join / baru nak eratkan hubungan. Ingat pesan mek tu :)


So dengan ini, moh la join ramai ramai ;)


Sekian...

12 comments