Aimy Amani Turns 1 !

Salam alaikum...


Post pertama untuk tahun 2017 ! Sebenarnya nak publish semalam lagi tapi mengantok punya pasal, tangguh sampai ke hari ni. Dan mek cuti hari ni *hihi* sebab banjir. Kawasan rumah mek tak banjir tapi jalan nak pergi keja tu tutup sebab air dah melimpah ke jalan raya.


Oh dan, Happy Birthday my dearest sweet daughter ! Lambat up entry sebab tak tahu nak sambut birthday budak setahun cam mane. Beli kek bukannya dia makan. Nak goreng goreng mee ajak datang rumah pun takde mase sangat. So, ambik inisiatif beli kek sebiji untuk ambik gambar je :)



Beli kek black forest kat awak Amani. Saje mummy tulis supaya awak tahu nanti dah besar kek pertama awak adalah black forest :)



Untuk birthday pertama, adik dalam perut lagi. Tunggu la birthday ke dua, berperang ade dua orang nak potong kek.


Dengan itu, selamat membesar dengan sihat dan baik akhlaknya ye Amani. Semua ibu nak yang terbaik untuk anak dia. Mummy tak letak set yang tinggi, cukup anak mummy bahagia akhirat dan dunia ;)


Sekian..



14 comments

  1. ala comelnya. happy birthday sayang. dah setahun dah ye

    dapat hadiah apa tu? baby dalam perut ye =p ghehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha! Lawak baca komen ni... Hadiah terbaik tu, mek 😊

      Delete
  2. alolo.. comelnye dia.. happy birthday comel :*


    singgah sini
    http://www.syahirahvaliant.com/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
  3. Sanah helwah Amani. Acik doakan smg awk berjaya dunia akhirat. InsyaAllah.

    Ps: Acik bln dpn baru plan nk celebrate besday anak acik yg ke3 thn. Tak pernah celebrate pun tahun2 sebelum sbb kecik lagi. Hehe

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir Amani :) Semoga membesar dengan baik dan berjaya dunia akhirat.

    Beli kek untuk ambik gambar je ek? Hihi. Suka tengok mek sekeluarga. Mek muka berseri je tau <3

    ReplyDelete
  5. Selamat hari jadi amani.. Dah setahun ya. Tak lama lagi dah nak dapat adik.. 😉

    Yup.. Muka mek nampak berseri-seri..

    ReplyDelete
  6. hepi besday amani..comel sangattttt :)

    ReplyDelete
  7. Happy birthday baby... Semoga membesar jadi anak solehah...

    ReplyDelete
  8. happy besday kakak amani .. comelnye die mek !! geramnya mek ... mek pon cantik orangnyeee :)

    ReplyDelete
  9. sedapnyaa kek.. happy belated birthday amani. mcm nama pangkal kak nina hehehe

    ReplyDelete
  10. hepy belated besday buat aimy amani..

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday amani...tak lama lagi dapat kawan eh

    ReplyDelete