PreLoved Sale : iPad Mini / iPhone 4 / Lumia 610

Salam alaikum...


Hihi, mek up entry untuk letgo 3 items yang mek dah tak nak pakai. Sebab mek nak beli something - laptop ;) Kesian jadi blogger dah bertahun tapi takde laptop. Naseb baik survive lagi sampai sekarang ;)


So, ade sape sape minat nak beli tak? Ni mek tunjuk gambar and bagi details. 



iPad Mini : 16GB, whitey without cellular. Connected to wifi only. Price RM500



iPhone 4 : 32GB, whitey for front and blackest black for back. Price RM350



Lumia 610 : Lupa storage berapa tapi rasenya storage dia takde la besar sangat. Sesuai untuk orang yang office on the go sebab dia Windows Phone. Price RM100


All together mek nak jual dengan harga RM900 je. Kalau nak beli asing pun boleh :)


Any quiries, drop email je dekat mek ayunieramli@gmail.com nanti buat subjek macam tajuk dekat atas :) Lepas tu baru kita boleh bincang lanjut dekat whatsapp ye :)


Harap adelah yang nak beli :)


Sekian...



30 comments

  1. harap2 ada la bakal customer nak beli .. insyaAllah dengan reasonable price tu ,,dah murah dah tu.. :)))..susah blogging x de laptop huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah. btol btol. nnt tlg war warkan ye wani :) klau jual dekat wani lg senang sbb boleh COD je :)

      Delete
  2. Harap ada customer nak beli ye mek :) Siqah pun takde laptop sendiri. Guna laptop hubs je nak update blog. So sedih :( Wish to have one laptop too. Susah blogging kalau takde laptop..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la siqah.. susah jugak la. update bleh dgn phone, blogwalking pn bleh tp nk bg nmpk centre tu yg tk leh buat through phone --'

      Delete
  3. Syoknyaaaa kalau ada org sponsor nak iphone tu, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah, try tny abah atau mak kot kot dia mmg nk belikan untuk mai :) nnt beli dengan mek :)

      Delete
  4. murahnya Mek jual. clearkan barang lama, nak masukkan barang baru ye =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitu la nmpknya babe :) harap ade orang nk beli :) tk nak beli ke bg lihin? hahaha

      Delete
  5. Wow .. Murahnya.. Ingt Mek gurau kat unni Mek xda lp.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha. tk gurau unnie. memang tk de --'

      Delete
  6. Cikla pun selalu up entry guna hp and iPad... tp mcm terhad sikit. Kalau guna laptop lagi best... nk edit edit pun senang.... laptop ada tp rosak pulak... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa. kat phone pn ok sbb gmbr pun dlm phone cuma untuk centre kan allign tu memang kne pkai laptop :) pastuh campur dengan tugas hakiki pejabat, rase perlu la pulak laptop ni.

      Delete
  7. ala.. boleh plak kan jual gini.. hahaha~ kakak pon nak tolak iphone 4 nih mek.. nak tukar lain la.. sakit hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha. bleh kak. jom jual mane tahu ade sangkut :)

      Delete
  8. Semoga dipermudahkan urusan mek untuk jual.. Mek, tak cuba advertise dalam Mudah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek tk dftr mudah tu pasal jual kat sini and tny tny orang je. pastuh previous pengalaman bnyk call tny je belinya tak --' malaih laa. hahah

      Delete
  9. Iklan kat mudah.. insyaallah terjual..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ejulz. sape la nk tlg mek jual dlm mudah ni. mek mls nk dftr mudah

      Delete
  10. Wahh murahnyaa mek jual. In sha Allah ada customer nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyAllah. doakan mek ye sbb cam susah pulak nk jual benda ni --'

      Delete
  11. wahh menariknya Mek... mudah2an di permudahkan urusan jual beli ya Mek..murah rezeki boleh beli laptop lepas ni... :)

    ReplyDelete
  12. Murahnya mek jual. Aah kalau jual kat mudah lagi cepat customer beli.. lepas kalau WhatsApp lagi senang kebab customer nak cepat. Mudah2an dapat jual semua dengan cepat eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah. tu la, mudah tk bukak pulak. ihihi

      Delete
  13. murahnya klo awl sket promote mesti sy dh beli..sygnya iphone tuhh..haha

    ReplyDelete
  14. wahhh lelong2 hehe.. mek dh try promote di mudah.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah, nampaknya kene daftar jugak akaun mudah ni.

      Delete
  15. Alaaaahai... Keadaan ekonomi sekarang tak mengizinkan nak beli...

    ReplyDelete