PEMENANG OKTOBER BLOGLIST FATINAMDZFR

Salam alaikum..


Janji yang ni tak panjang sangat dah just nak buat penghargaan kepada yang menganjur :)


Mek join this segmen sebab ditag oleh rakan blogger mek Kak Kin dan Siqah. Plus berkat doa Kak Noor, alhamdulillah mek terpilih untuk untuk diletakkan dalam bloglist Fatina atau nama sebenar Fatin :)



:)




Selamat menapak QueenBee untuk sebulan di blog Fatina :)



Alhamdulillah rezeki Oktober 2016. Korang jangan keberatan eyh untuk follow blog fatin sebab dia suka baca buku. Macam macam review buku dah sampai mek pun dah tulis buku yang nak kena baca :) Membacakan jambatan ilmu, haaa lupe la tu.


Sekian...



42 comments

  1. Replies
    1. Thx reen :) reen pn teplih kan?

      Delete
    2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Replies
    1. Thx wanie :) selamat menapak jugak di blog fatina ;)

      Delete
  3. tahniah mek. rajin mek ni. hehhee

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mek... salam perkenalan, sy follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kasih atie :) mek akan follow awk balik :) nanti same same kita kongsi ilmu ye :)

      Delete
  5. Waalaikummusalam mek! big congrats

    lama sungguh xsinggah sini..arap xlupa dr ini...sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan lame tak dtg jenguk mek. Tak lupa. Stiap entry awk mek akan bace and drop komen :) no worries :)

      Delete
  6. Lama tak berblogging mek, baru dapat tau mek terpilih sebagai pemenang. Tahniah mek moga terus murah rezeki...

    ReplyDelete
  7. Tahniah Mek..Semoga Mek terus cemerlang dalam penulisan blog.. Mek ditag tau...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Mek, awak ditag sekali lagi..hehe jangan marah..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/10/segmen-ucing-nak-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi okei je kak kin :) nnt mek join ..

      Delete
  9. Tahniah tahniah tahniah
    Mem mmg layak
    Dimana saja pun Mek memang
    salute lagi sekali kat Mek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak noor :) berkat doa kak noor jugak ni aminn ..

      Delete
  10. tahniah...

    Regards
    Budy | Travelling Addict
    www.travellingaddict.com

    ReplyDelete