SKINFOOD : worth RM200 set ( Korean Beauty )

Salam alaikum..

Oh mek tahu mek memang banyak entry tertunggak. Mek kira kira tadi ade 6 termasuk yang ni yang belum digoreng dan dihidangkan pada uols. Mek try okei buat yang terbaik walaupun kerja hakiki mek ni nak kena verify minit mesyuarat, rabu ni nak kena publish dah --' Oh my.. 

Jadi, sebelum contest ni tamat, ade eloknya mek update yang ni dulu ye. Mek di tag oleh CikLa untuk join this contest. Emm, CikLa cam tahu mek suka benda benda korea gini kan. Terima kasih CikLa atas jemputan ini.

Jadi,


Tadaaa :)

Ini pulak syarat yang kena patuhi dan ikuti :

1. Buat entry bertajuk "Saya Nak Menang Set Skinfood 
    Bernilai RM200"
2. Follow belog yaya ( www.yayacendana.com )
3. Like page Beauty Palace Korea
4. Like page Yaya Cendana Official
5. Tag 3 orang rakan kesayangan anda untuk join contest ini

Yang satu dah, dua dah, tiga dan empat tak sebab tak aktif FB, yang ke 5 nak tag :


Oh lupa, ade satu lagi dia suruh sambung ayat ni :

Saya nak menangSet Skinfood kerana mek nak cantik cam orang korea jugak. Mane la tahu Skin Care ni boleh buat mek jadi cam heroin Winter Sonata ke, cam Heroin Pinochio ke, cam heroin My Lovely Girl ke. Gitu.. Kalau kulit mek jadi gebus gebas cam dia orang, seronoknya lahai. Confident skit nak letak gambor banyak banyak dalam blog.

Ok tak? Ok lah tuu. 

Sekian..




42 comments

  1. Replies
    1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Hii good luck mek,, baru nampak entr baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx wani :) aa, mek bercuti dari blogging kejap. ni baru masuk balik :)

      Delete
  3. rajin sungguh mek join contest..gudluck :D

    ReplyDelete
  4. hahaha..good luck kak!.marilah kita sma2 bertukar cntik seperti org korea =P

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya yer mek.. fuh bnyk juga tu yg tertunggak.
    semoga berjaya la siapkan artikle yg tertungak tu yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx hasif :) itu lerr. ni makin bertambah sepuluh dah --'

      Delete
    2. haha.. makin bertambah yer.. fuh.. mek kena tag dkt blog sy tu.. :)

      Delete
    3. yeke ? tq sif :) bertambah tambah ni sif --'

      Delete
  6. Replies
    1. teaser tu je yg ade mi :) nnt mek la jd model pulak. hihi. nk ke kau tgk mek nnt.

      Delete
  7. Good luck ya mek... Salam singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx wani. InsyaAllah ade rzeki bleh try product ni..

      Delete
  8. singgah dr segmen sama

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/09/saya-nak-menang-set-skinfood-bernilai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haii. Thx sudi dtg jenguk mek. Best of luck.

      Delete
  9. Mekkkk~ baru perasan mek tag nadia .

    Insyaallah , nadia join ye nnt .. suka barang dari KOrea . semua natural je kan skin product dorang .

    and good luck too , Mek !!! * muax *

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa mek pun tk bgtahu. Huhu, sorry,

      Yep, mek thu nadia suka korea korea nii 😊

      Best of luck dear..

      Delete
  10. Mek, nadia dah join ... tq tag Nadia . Muax .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx nadia sbb sudi join. Hihi. InsyaAllah ade rzeki menang:)

      Delete
  11. hi..salam kenal..terima kasih sudi join ga..moga berjaya..done follow sini juga ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal cik yaya :) smoga menang lah mek dalam contest cik yaya ni :) haha

      Delete