NOTEBOOK GIVEAWAY BY EECA SHYAA!

Salam alaikum..

Salam penghujung Julai 2016. Esok dah masuk Ogos.
Kejapnya lahai dunia berputar sekarang.

Merujuk title di atas (skema habis), mek dengan ini ingin men-join GA yang dianjurkan olehhhhh :


Mek sebenarnya di tag oleh dua rakan blogger mek yakni :

Nadiah Izzati
Siqah Hussin

Dengan penuh bunga dalam hati, mek join GA ni.



haaa, ni banner nya :)
nak join bleh tekan sini ye

Hadiah dia nak kasi adalah :


Travel Notebook OR Plain Notebook

Kalau mek, tak kesah dapat yang mane.
Dua dua mek pakai :)
Kalau dapat travel notebook alhamdulillahhhh
Kalau dapat plain notebook pun alhamdulillahhhhhh, boleh la mek note business mek :)

Ow, mek ade business ye?
Ehemmm..

Ni pulak syarat syaratnya :

The mandatory steps to enter the giveaway :  
1. Be the follower of this blog >>> Eeca Shyaa
2. Add me on Facebook (It's my second account!) >>> CLICK HERE.
3. Create an entry titled "Notebook Giveaway By Eeca Shyaa" and copy the image banner (gambar pertama) linking to this post.
4. Tag 3 people to join. The more the merrier!
5. Leave your entry link in the comment box below. 

That's it! Simple steps kan? Hopefully this giveaway dapat sambutan hangat daripada rakan blogger semua. :)
I will put the participant list in here later on. Every GA make it easy for us to blogwalking kan!

I will announce the winner on 7th August 2016. Pemenang diberi masa 24 jam untuk PM saya di Facebook dan claim hadiah. Sekiranya pemenang gagal untuk berbuat demikian, saya akan pilih pemenang baru. Haa be alert tau! Winner will be picked through Random.org.

Mudahkan?
So, jom join :)

Mek nak tag kawan blogger mek :

Selamat semunya ye :)

Menang atau tak, tu belakang citer, yang penting ukhwah blogger (ececee)

Sekian..








31 comments

  1. Yeayyy! Tq join. Good luck to us 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha ! aa, best of luck :) kalau tak menang, pun takpe.

      Delete
    2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih bro :) doakan yg terbaik ye.

      Delete
  3. Gudluck Mek ya
    Kaknoor doakan mek berjaya nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak noor :) insyaAllah kalau berjaya nk msuk list pergi Brunei :)

      Delete
  4. Good luck Mek insyaAllah menang nanti:) cantiklah notebook dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) aa cantik kan? attractive !

      Delete
  5. singgah ronda2 blog and wish you all the best tuan tanah...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. thanks bro ! wish me menang laa :) haha

      Delete
  7. Morning mek yuni =)

    Siqah ada tag yuni untuk satu segmen. Kalay free, joinlah eh.. Hee.

    http://siqahiqa.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html?m=1#more

    ReplyDelete
  8. semog aberjaya...dah menang ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyh tak lagi. 6hb ni bru umum :) doa la bia mek menang :)

      Delete
  9. Yeay!!!! Good luck for us ... Kan dear ? =D

    ReplyDelete
  10. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi blogwalking teratak mek :) insyaAllah. kalau di jemput, mek join :)

      Delete
  11. tak pernah join GA..rasa macam tak pandai.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek dulu tak join jugak. lepas kawan tag, join ler. pastuh sangkut rezeki, dapat alhamdulillah :)

      Delete