Giveaway NALMR BLOG featuring SASSYROSE

Salam alaikum..

Tak jawab dosa, jawab dapat pahala 😊

Well, this is my first time untuk join give away sepanjang beberapa tahun bergelar blogger suam suam kuku kaki. Dulu-dulu bile blogwalking, banyak jugak nampak post giveaway ni. Daripada zaman hadiah topup RM5, sampai la zaman sekarang hadiah baju-baju ni.

Baju??

Girls be likeee 'wahhh baju! eyecatching!'

Tiap kali tengok baju mesti macam tu. Sebab tak pernah rase menyesal beli baju. Oh hello, menyesal?? Rasenya menyesal tu tak, tak cukup baju tu ye 😍😜

Mek punya spouse always cakap - bile mek beli baju baru la 'ey, bulan lepas beli dah, ni beli lagi, tak membazir ke?' huuu mek olss sentap kejap. Membazir? Boleh pakai what. Bukan buat lap kaki.

Same goes bile dah ade anak, lagi tak boleh bendung perasaan ini. Tengok sales, tengok baju yang lawaa-lawaa di mata (tafsiran lawa itu sendiri mau ingat) mesti beli. 

Lagi-lagi sekarang ni dah beraya pulak, lagi laa nak mengumpul baju weii. Raya tahun ni 4 hari okei. Maknanya 4 helai lerr kena cari. Dulu-dulu, gigih pegi beli kain, lepas tu upah jahit tailor pulak, lepas tu kalau kain kosong nak kena upah lekat batu ngelip lap pulak. See, banyak SOP. Last-last end up dengan 2 pasang je baju raya.

Tapi mungkin since 2tahun lepas, trend dah berbeza. Sekarang ni banyak yang dah ready made. Tinggal lagi nak beli je. Sambil scroll FB, IG dah boleh beli. Ade FB, ade IG, boleh beli 😍 

So dengan itu, untuk melayakkan diri mek ini untuk join this giveaway by Nalmr Blog ni (Si Alya ni sekampung je dengan mek) makanya mek dah :


Like page FB Sassy Rose - baru like, dah rambang mata. Belum tekan butang buy je lagi. Coming soon.


Like FB page Nalmr Blog 😊


Follow IG Nalmr Blog - empunya anjuran giveaway


Dan jugak IG Sassy Rose - kita punya main sponsor. Baru scroll dah berkenan pulak dengan kebaya. Matikk la cam nihh.

Dan uols kat luar pun boleh jugak join giveaway ni dengan tekan sini 😊

Pesanan daripada mek, walaupun puasa belum berkunjung, boleh la start membeli baju raya dari sekarang. Kot kot ade kenduri boleh pakai dulu. Lepas tu beli lain buat ganti 😂

Sekian..

16 comments

  1. wah menariknya hadiah. all the best Mek :)

    ReplyDelete
  2. Singgah sini yee.. Best of luck ^^
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  3. Waalaikummusalam , Mek ... =). ... Ini Menarik ... Ada nampak giveaway by alya nie ... Tapi tak sempat lagi nak turut serta :)

    ReplyDelete
  4. Dari GA yang sama..jom masuk group fiqa.. http://www.mommyfiqa.com/2016/06/khas-untuk-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Singgah blogwalking :) Selamat menyambut bulan Ramadhan yang penuh keberkatan :D

    http://theathra.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks awak :) best of luck for the GA :)

      Salam Ramadhan jugak buat awk :)

      Delete
  6. Hai, kami datang blogwalk peserta.
    Jangan lupa check nombor penyertaan anda dekat link ni http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/05/peserta-giveaway-nalmr-blog-featuring.html.
    Pastikan anda mengikut syarat dan coding yang kami beri ya.

    Semoga berjaya, have a nice day :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. baju ade 3 pasang, yg pkai 2 pasang je dik. akk flat time raya :(

      Delete
  8. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

    ReplyDelete