There's Tiny Dot in My Womb!

Salam alaikum uolss..

Weheee. Finally, dah dapat rezeki dalam hidup berumah tangga. 

Its on 1st Rejab 1436. Mek fasting hari tu. So, rase penat sangat. Puasakan? Haruslah rase kurang energatic. Balik kerja decide beli nasi kukus je untuk berbuka. Mase tu, rase macam panas, letih. Rase nak rehat je. 

Berbuka puasa tu, tak makan sangat. Nasi tak habis. Ayam goreng besar tu tak ratah pun. Perot lapar tapi demand nak tidur lebih tinggi. Atter maghrib, nak tidur je. Oh, tak mandi pun. Malas gile ok! Tido dengan office wear. Kau mampu? Husband dah start pelik. Tapi time tu kami tak expect pun untuk preg ni. Period tak de la delay 2minggu pun. Sebab sebelum ni pun period mek tak de la cerdik sangat macam every specific haribulan, dia come out.

So, for the whole week, mek jadi macam tu. Husband pun start naik angin, cakap please la mandi after balik kerja. Bukan lame pun. Tapi kan, mek rase ya Allah, its not a big deal pun la tak mandi. Boleh pikir macam tu. Cuba sekarang buat macam tu, mahu tak lelap nak tido. Then,  officemate mek nampak mek lesu je. Dah start dah pegi keje tak make up. Malas semalas malasnya. Tak boleh nak describe macam mana malas tu. Tapi tak muntah pun. Tak pening. Cuma nak tido. Nak baring, guling. Itu lah nikmat ketika itu. Officemate mek dah paksa mek untuk urine test. So mek pun redha lah test urine. Tu pun sebab dia dah beria pegi beli. 


Dah besar dah budak ni. Dah nampak kepala. Nampak tulang belakang. Tapi time dia tak pandai tendang lagi. Dia just gerak2 geli je perut.

Time ni scan sebab mek kena UTI lepas operate. Cerita operate next entry pulak ye..

Sekian..


1 comment

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

    ReplyDelete