Happy Holiday Sis Hawa - Contest

Salam alaikum untuk semua rakan blogger mek ..

Haaa Sis Hawa ada buat contest ni. Bagi korang yang still tak kenal Sis Hawa - dialah yang wujudkan Team Blogger Pantai Timur atau lebih dikenali bpt. Mek pun kenal Sis Hawa bila dah join bpt. Rasanya mek dah pernah cerita pasal dia kat sini . Nanti kalau nak kenal lebih, jemput la bace ye.



Syaratnya pun mudah jugak. Korang click aje dekat link yang mek dah sediakan kat atas tu. Nanti follow je semua yang Sis Hawa bagitahu (ada 3 je yang kena follow, tak ramai dan tak susah). Lepas dah siap buat entry, jangan lupa drop komen dekat link di atas tu.

Korang yang dah join, jom BW pulak ❤


Sekian ..

4 comments