SPM Result Giveaway

Salam alaikum untuk semua yang membaca entry ni ..

Hari ni merupakan last day untuk join SPM Result GiveAway yang dianjurkan oleh blogger Abam Kie dan penyertaan akan ditutup pada tengah malam ni. Mek memang sengaja join on last date supaya mek tak tertanya-tanya bila dah last day untuk GA yang mek join. Kadang sampai lupa. Dah la lupa, bila owner GA announce sape menang pun mek tak tahu jugak. Jom la berhuhu.

Seperti biasa, ada rezeki ada la hadiah untuk mek. Kalau takde pun mek tak kecewa sebab tagline mek 'Yang utama adalah support sesama blogger, hadiah tu bonus' gitu. So korang yang masih berkesempatan, boleh la join GA ni. Mek dah siapkan link kat bawah tu.



Dalam GA ni Abam Kie ada bagi task khusus iaitu untuk teka berapa aggregate yang Abam Kie dapat time dia SPM dulu. So mek nak teka 24 unit. Sebenarnya memang main teka je la. SPM Abam Kie dengan mek dah jauh beza. Dulu berpangkat-pangkat. Zaman mek dah berapa A cam tu. So, teka adalah pilihan yang tepat untuk game ni. Haha. 

Korang yang dah join, jom kita blogwalking sesame kita pulak. Harap ada la rezeki kat sini. Hahaha ! Sebelum submit GA tu, jangan lupa untuk teka dan menang ye ❤


Sekian ..

8 comments