KayLiz - Granula Oats yang Boleh Fit-kan Anda

Salam semua sahabat blogger ...


Biasa tak dengar pasal Granola Oats ? Granola Oats ni kalau korang google dia akan keluar definisi - Makanan sarapan / snek sarapan yang telah diadun bersama oats, kacang, madu atau apa-apa pemanis lain seperti gula melaka / gula merah yang mana adunan tersebut biasanya dibakar / dipanggang sehingga rangup.



Credit untuk Pinterest


Kalau korang nak tahu, oats juga antara salah satu milkbooster kepada para ibu menyusu, macam mek. Yang umumnya memang ramai tahu oats membantu dalam mengurangkan kolestrol. Bila kolestrol kurang, jantung akan sihat dan korang akan berisiko rendah untuk dapat penyakit jantung. Tapi, berapa ramai yang tahu dan amalkan pengambilan oats?


Masa Amzar 5 bulan, mungkin disebabkan mek dah start kerja dan time kerja memang sibuk, supply susu mek drop. Mek sedar yang susu mek drop apabila mek pam biasa dapat 700ml sehari, tetiba dapat 500ml sahaja. Sedangkan demand Amzar masa tu adalah 700ml sehari. Tahu tak betapa kalutnya mek untuk tingkatkan susu dan salah satu cara adalah dengan banyakkan pembacaan. Biasanya mek akan guna Pinterest sebab dekat situ ada banyak website yang bagi info pasal penyusuan (tertakluk kepada akaun yang korang follow). Dan macam mek tunjuk kat atas, itu antara sumber yang boleh meningkatkan pengeluaran susu selain menambah sesi pam susu.




Fast delivery !

Tapi tahu saja lah oat ni kan macam errkkk sikit kalau nak makan begitu sahaja. Nak buat overnight oat yang campur-campur buah tu memang la sedap tapi malas plus kos pulak agak tinggi nak buatnya. Macam berkomitmen pulak nak kena buat dia tiap malam sebelum tidur. Dah la nak bangun awal nak pam susu. Korang pun tahukan mek balik kerja sampai rumah pun dah maghrib. So dengan adanya KayLiz Oats ni, mek terus je order sebab KayLiz Oats ni Granola Oats - macam yang mek explain awal tadi. Kan senang, makan aje tak payah fikir untuk overnight-kan dia disamping hasrat untuk meningkatkan bekalan susu tu tercapai.



Packaging KayLiz Oats 


Antara ingredient yang ada dalam KayLiz Oats


Ingredients yang ada dalam KayLiz Oats ni semuanya yang boleh menambahkan susu badan antaranya Chia Seed. No wonder after seminggu mek makan sebagai sarapan dan kudapan jam 10 pagi, memang meningkat susu untuk Amzar. Alhamdulillah. 


Very portable - boleh dikunyah di mana sahaja


Kalau korang nak try KayLiz Granola Oats ni, korang boleh beli dekat www.facebook.com/kaylizHQ atau call je nombor 0196255010 . Harga sepaket hanya Rm17.90 sahaja. Mek sure kalau korang beli, mesti repeat order. Lagi lagi kalau yang berjaya tingkatkan pengeluaran susu dan pengurangan berat badan macam mek *hihi*


Korang yang dah try KayLiz Oats, boleh la drop komen kat bawah ye ❤



Sekian ..


20 comments

  1. Wah tak sangka boleh tingkatkan penghasilan susu.. Alhamdulilah.. Memang best kan kayliz oat

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa.
      alhamdulillah.
      membantu bagi ibu yang mencari alternatif meningkatkan penghasilan susu.

      Delete
  2. Wah.. terima kasih atas perkongsian mek.

    ReplyDelete
  3. aida tak pernah cuba.
    ofismet ada jual.

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la aida.
      sedap makan.
      nak kata kenyang tu tidak tp tk mudah untuk lapar kalau makan kayliz ni.

      Delete
  4. kena try makan utk sarapan ni agar sihat dan slim kembali spt 20 thn lps!

    ReplyDelete
  5. Murahh aje sepaket ni, healthy pulak tuu :)

    ReplyDelete
  6. banyak jugak eh kelebihan dia. kena try ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yessa.
      kena try azah.
      tk mahal and mesti repeat order lagi

      Delete
  7. Replies
    1. yessa.
      ad kacang tu tmbhkan oats tu sedap.

      Delete
  8. sdp sungguh granola ni... make saja pun sedap... ralit tgk2 habis dah... huhu

    ReplyDelete