Sis Gee First Giveaway

Assalamulaikum sahabat blogger!


Fuhh, rasa macam tangan tak sempat nak taip entry sekarang ni. Ada ke yang rindukan tulisan mek, cerita mek, perkongsian mek? If ada, insyaAllah mek akan comeback soon. Musim Prestasi sekarang ni memang buat mek tak sempat untuk ketu keyboard berkongsi cerita dengan korang semua. BW pun yang mana sempat je. Harap korang boleh teruskan BW tu ye pasal dunia blog ni memang kena BW. Kalau tak macam syok sendiri je la korang menulis.

Untuk kesempatan BW, mek nak ajak korang kenal sorang blogger ni. Mek kenal Gee (pemilik domain : www.sisgee.com ) dari group #BloggerPantaiTimur . Memang peramah orangnya. Mek suka orang yang first time jumpa tapi dah ramah macam pernah kenal depan depan and macam dah kenal lama. Mek kureng sikit kalau orang yang macam takot takot nak cakap dengan mek pasal that moment akan buat mek jadi janggal. Okei cukup. Sekarang Gee ni ada buat GA. Syaratnya pun mudah jugak. Sambil korang kenal BW blog dia, boleh juga try nasib GA yang dianjurkan oleh saudari kita ni. Here the details for you :

Tarikh tamat    : 12 Dis. 2017 (Selasa)

Dah siap semua follow syarat yang ditetapkan, boleh la tinggalkan link korang kat komen Gee untuk generate nombor korang J Mane tahu last penyertaan ada luck lagi, kan? Yang penting dapat eratkan ukhwah blogger. Daripada tak kenal jadi kenal.

Dah join tu nanti boleh la BW peserta lain jugak J



Sekian…

14 comments