Bulan Baru, Semangat Baru

Assalamulaikum sahabat blogger !

Yehaaa, dah masuk bulan Ogos dah. Bulan Merdeka ni. Tak lain tak bukan, pikir dapat cuti je la J Mek is seronok ! Alah, korang pun samakan? Sape je tak suka cuti.

Tapi suppose bulan September lagi banyak cuti akan tetapi lepas dipinda, dari 3 jadi 2 je cuti yang direct. Takpe, at least ade jugak cuti.

Sempena dah masuk bulan baru ni, mek just nak bagi satu quotes :



Ye, dengan harapan segalanya akan almost ok bagi Ogos. Next month pakai lagi quotes ni J Mek takde aim ape ape pon untuk Ogos ni maksud mek, nak beli ape ape ke, nak achieve ape ape ke. Cuma mintak, kalau lakukan sesuatu biarlah sehabis daya and puaihhh hati giler. Tak nak perasaan -  ‘ala rugi, kalau la try sikit je lagi’. Dan mek harap korang pun sama J

Korang ade wishlist ke Ogos ni? Jom share dekat komen J


Sekian…


IKLAN

Mek ada jual innersnowcap berhantu ni. Pernah dengar tak? Sure best bila pakai sebab dia tak panas and amat selesa. Ini testimony mek sendiri, bukan sesaje nak up *hahah*

Snowcap ni tak mahal pun, RM10 je sehelai. COD free area KB and postage will be charge RM5.

Ni beberapa contoh yang mek pakai :




Colour available by week. So nak tahu colour ape yang ade sekarang boleh whatsapp mek kat kosong tiga kali satu, tujuh lapan lima kosong, dua lapan kosong J


18 comments

  1. Betul tu, bulan baru semangat baru, semangat merdeka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah, kalau dah rezeki tak ke mane. cuma, kena usaha biar sampai puaihh hati

      Delete
  2. Replies
    1. hahah. meh beli innersnowcap yang mek juaii ni

      Delete
  3. Harap Ogos datang dengan khabar baik tentang rezeki kerja saya, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah mai. moga moga ade rezeki maii

      Delete
  4. Semoga semua perancangan Mek tercapai dengan jayanya..
    Sis doakan bisness Mek juga maju dan Mek diluaskan pintu rezeki..
    Aminnn

    ReplyDelete
  5. Mrs. A pun takde apa-apa wishlist untuk bulan ni.
    Semangat merdeka pun tak muncul lagi.
    Ntah pa pe la office ni satu bendera pun tak nampak.
    Kalau area sekolah anak-anak Mrs. A tu dah berderet-deret bendera.
    Eh! salahkan office pula Mrs. A ni kan beli arrr bendera sendiri hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. same la kak, ofis mek pun takde bendera lagi. entah bile nak gantung.
      takpe la tak semangat merdeka, yang penting cuti. pastu ramai ramai duk depan tv tgk perbarisan.

      Delete
  6. wishlist? saya tak ada. nak tunggu cuti hari merdeka je. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sep sikit ! hahah. takde wishlist just nak cuti :)

      Delete
  7. Azam tahun baru ni nak diet. Tapi terkubur begitu sahaja. Hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyhh sempat lagi ni C. 2017 belum berakhir, hahahah

      Delete
  8. Siqah takde wishlist pun Ogos ni. Kehidupan normal seperti biasa. Hihi. Nak aim cuti merdeka pun, siqah ikut cuti public holiday Hong Kong, so takde apa lah nak aim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo pulak. mek aim cuti je. bulan 9 lagi la aimmm hahah :)

      Delete
  9. Wishlist yang kalau boleh nak dicapai bulan Ogos ini ialah berehat bersama buku-buku kesayangan..tak tahulah dapat ke tak..asyik bz je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kak Sha, ank pegi skolah bleh rehat dengan buku :)
      If tak, cuba lagi bulan depan *hahah*

      Delete