Aidilfitri 1438H Wrap-Up

Assalamulaikum sahabat blogger !

Aidilfitri dah tamat ! Tunggu tahun depan pulak untuk berhari raya (insyaAllah if berkesempatan). Berapa kilo dah naik sahabat blogger / silent reader sekalian? Jujurnya mek sendiri pun tak timbang lagi after raya ni *hahaha*. Bukan takut nak tengok meter tapi elok rasenya kalau dibiarkan ia berlalu tanpa pengetahuan *hahaha*. Asalkan baju sebelum raya muat untuk dipakai, kira ok lagi la tu kan.

Untuk entry wrap up Aidilfitri 1438H ni, mek akan letak gambar sekitar Majlis / Sambutan Aildilfitri mek pada tahun ni. Tahun lepas tak buat wrap up sebab lepas 3 hari beraya, terus mabuk pregnantkan Amzar. Alhamdulillah tahun ni tak berulang kisah itu J

So, lets start it :


Raya Pertama, di Kampung spouse


Raya Pertama, di rumah Mummy


Raya kedua - Kenduri Rumah Staff


Raya ketiga - Majlis Akad Nikah Adik Bongsu


Raya keempat - Majlis Bertandang


Raya ketujuh - Open House Tuan Pengarah BSN


Raya ke entah* - Majlis Aidilfitri 1st Floor BSN Kota Bharu


Raya ke tak ingat* - Majlis Aidilfitri 3rd Floor BSN Kota Bharu


Syawal ke entah* - Open House Staff Sri Rahayu


Syawal keberapa* - Majlis Aidilfitri BSN Kelantan


Syawal keberapa* - Majlis Aidilfitri KWSP, Kota Bharu


Syawal tak ingat* - Open House 2nd Floor BSN KB


Syawal 29 - Majlis Aidilfitri MOF Kelantan


Syawal 29 - Open House PruBSN, Kota Bharu


Dalam kalangan rakan blogger, ada yang update terus Majlis / Sambutan aidilfitri korang. Ade yang mek bace tapi tak drop komen, but most mek tinggalkan jejak. Harap kita dapat bersua lagi dengan Ramadhan dan Syawal 1439H.


Sekian…


IKLAN

Mek ada jual innersnowcap berhantu ni. Pernah dengar tak? Sure best bila pakai sebab dia tak panas and amat selesa. Ini testimony mek sendiri, bukan sesaje nak up *hahah*
Snowcap ni tak mahal pun, RM10 je sehelai. COD free area KB and postage will be charge RM5.

Colour available by week. So nak tahu colour ape yang ade sekarang boleh whatsapp mek kat kosong tiga kali satu, tujuh lapan lima kosong, dua lapan kosong J

11 comments

  1. Cantik sangat warna baju raya korang. I love it but tak berapa sesuai dengan warna kulit Nisa yang sawo matang... My husband pula kulit gelap, not suitable for both of us huhu

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try warna mint green, rase ok je. sawo matang kira nude la. takde la susah sgt nak sesuaikan dgn wrna warna :)

      Delete
  2. Uwaaaaa...jangan tanya pasal berapa kilo dah naik...stress saya..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. mek bet, naik juga kg nini nihh. haha

      Delete
  3. Wah. Sakan beraya. Hehe cikla thn ni x dan nak bertambah dgr. Hihi. Montelnya baby Amzar. Meh nk kiss sikit. Muahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. *bergambar dah. (typo lak. Sori)

      Delete
    2. hahah. sebab ade kenduri so ade la yang nk di ambek gmbar :)
      hahah, berat dah skang.

      Delete
  4. Sakan MEk beraya. Cantik je Siqah tengok <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. sakan sebab ade kenduri je hahah.
      lame tak jenguk siqah

      Delete