Pemberitahuan / Perubahan untuk Queen Bee by Mek

Salam alaikum...


Nampak tak yang mek tak berjaya update blog macam mek plan sebelum beranak haritu? 

Lepas beranak ni, lagi la rase tak boleh nak penuhi target yang telah mek cipta 😭 Antara sebabnya adalah :

1. Bila Amzar dah nyenyak tidur, itu lah masa untuk bonding dengan Amani. Kalau dah Amzar bangun mane nak sempat layan dia dah.

2. Dua dua dah tidur. Itulah masa nak uruskan diri, uruskan kelengkapan anak. Itulah jugak masa nak tolong spouse kemas kemas. Kata janji 70:30 kan? 🌹

3. Mek pun manusia yang bukan 24/7 melekap dengan talipon 🀣

Tambahan pulak mek dah nak start keje on this becoming Sunday 😭 Bila dah lame cuti, rase nak resign je. Rase nak jaga anak sendiri. Tapi bila pegi KL haritu, niat tu mati πŸ˜‚ Paham paham laa 😝

Tapi, untuk elak blog dari berhabuk / bersawang / terbengkalai - mek insyaAllah akan update setiap Jumaat ❤️Stay tune ok ?




Korang boleh jugak follow mek dekat FB - Ayuni Dibble 🌸 Boleh la keep in touch sementara nak tunggu update blog.


Sekian..

12 comments

  1. dah ok la tu mek..wat schdule siap2...janji blog berupdate..nanti rindu
    JanjiKita

    ReplyDelete
  2. Takpe mek. Take your time to update blog. Kadang rasa nak sangat update tapi kehidupan menyebabkan tak boleh nak bagi full commitment to blog kan.

    Waiting for you story every Friday :)

    ReplyDelete
  3. lama aida x landing sini, mek.
    tahniah dah bersalin :)

    ReplyDelete
  4. bergambar kat padini tu teringat masa PDI buat sale,, hahaa

    ReplyDelete
  5. bila anak dah bertambah..jadual pun kena tukar demi anak2 kan Mek..;D

    ReplyDelete
  6. mek sempat p padini tu... akak dlm pantang lagi.... memeng beratur panjang ler kat aoen mall tu

    ReplyDelete
  7. Utama kan utama kak Mek :D

    Kami setia menunggu update, hihihi... <3

    ReplyDelete
  8. tahniah sbb dpt baby yg comel!

    ReplyDelete
  9. Berblog ni bukan kewajipan Mek.
    Utamakan urusan seharian kita dulu.
    Ada masa terluang, boleh layan.

    ReplyDelete
  10. Sama lah. Kdg tu sempat blogwalking 2 3 blog je walaupun dri sndri ni msih bjang tetap bz ngn mnda lain. Huu

    ReplyDelete
  11. hehhe biasa la mek.. lea pun cm mek jugak kot nnti.. hukhuk

    ReplyDelete