Teaser GiveAway by Mek - April 2017

Salam alaikum..


Demi melengkapkan misi tahun 2017, GiveAway for April 2017 is now open !

Tapi sayangnya kali ni mek tak boleh nak buat macam bulan sebelum ni. Oh, yang Mac punya belum diposkan lagi. InsyaAllah bile mek dah masuk keje on this becoming May, mek akan post-out semuanya 💪🏻 Harap bersabar ye.



Cuba teka mek nak bagi ape pulak kali ni ❤️

Sekian..


14 comments

  1. Waalaikummussalam Mek...amboii ada teaser lagi..shawl tak pun legging..hehe

    ReplyDelete
  2. macam handsock jerk mek.. Betoi kaa?

    ReplyDelete
  3. murah rezeki mek selalu anjurkan GA.

    susah nak teka. banyak kali tgk sampai berpinar mata. hehe

    shawl kot. hehe

    ReplyDelete
  4. Nk joinnnn mek.

    Mcm shawl xpun inner snowcap. Heee

    ReplyDelete
  5. Waah..apa tu Mek!ap khbr mek..maaf lama x menyinggh..rindu laa..hehe..i try menyinggh kjp 😁

    ReplyDelete
  6. hye mek.. sorry lama tak 'jumpa' mek.. hope mek sihat

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya menguruskan giveaway dengan baik mek

    ReplyDelete
  8. Aih dah bulan Mei dah ha.. sori lama tak menyinggah blog Mek ni hah.. Tunggu giveaway next la pulak. Huhu

    ReplyDelete