Social Media Facebook

Salam alaikum..


Allahu, tak nyempat jugak nak update blog. Baru nak pegang phone anak dah bangun 😂 Idea pun hilang. Terkadang nak update, gambar dah ade, entry pun dah tulis jugak sekerat tiba tiba datang mood pending peram dekat draft

Untuk itu, mek nak offer dekat sape sape yang sudi nak add mek as friend dekat facebook korang.


Kalau korang search name mek memang tak keluar, sebab dulu mek setting tak bagi orang cari. Jadi nak mintak korang tinggalkan link FB korang supaya mek dapat add korang 😍

So at least tak de la kita tak bersua berminggu minggu kan?

Sekian...

11 comments

  1. nak add mek... fg unni fitri Al-fayydha

    ( maaf masi hutang pic kat mek, still x jmpa bah )

    ReplyDelete
  2. Link Fb ana : https://facebook.com/syahmin.suhana

    ReplyDelete
  3. hehehe ni link fb lea ye..

    www.facebook.com/s0tskirt

    ReplyDelete
  4. Siqah dah add Mek. Accept tau. hihi

    ReplyDelete
  5. nnt nadia add Mek .

    Fb nadia : nadiaizzaty

    Tapi Nadia jrg buka FB , kdg2 je hihi

    ReplyDelete
  6. Dah kawan Mek dalam FB 😁

    ReplyDelete
  7. Sha dah add mek..
    Guna nama Sha Mohamed

    ReplyDelete
  8. hye. mek. saya tak ada FB la mek. saya cuma ada instagram jer - dorsett.pink

    ReplyDelete