Hello April !

Salam alaikum...




Selamat datang April ! 
Semoga April ini dapat diisikan dengan kebaikan, kenangan yang indah dan saham akhirat :) Kalau ade yang pahit pun, bagi lah hikmah yang terbaik :)


Sempena 1st entry bulan April ni, mek nak umumkan yang GiveAway by Mek - March 2017 dah pun tamat ;) Nanti mek akan personally whatsapp / email kepada para peserta :) Tapi sayang, mek aim 15 orang bulan lepas, yang dapat dalam 10 orang je --' Mintak bulan April ni korang sudi lerr join :)


Mek harap April ni mek dapat complete kan entry mek. Sebab Mac mek tak sempat siapkan tiga entry ! MasyaAllah.. Rase bersalah giler --' 


Selain dari ni, mek akan update dari masa ke masa ye :) Stay tuned :)


Sekian...

39 comments

  1. Hello April! Please be nice hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi :) Promise that ue wont let me down, April :)

      Syed bile posting?

      Delete
  2. Salam April Mek..

    Wishing April a wonderful month filled with happiness..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks LZ :)

      Yes ! Smoga April ni baik baik saje ntuk kita semua :)

      Delete
  3. Kenapa ana tak perasan GA yg mek anjurkan. Next GA ana make sure akan join 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teaser hari tu GA dh ana :)

      Nanti tgu yang April pulak :)

      Delete
  4. Harap CR dapat join yg bulan april ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti join tau :) Lagi ramai lagi meriah ;)

      Delete
  5. Salam Mek :)

    Moga April lebih indah buat Mek dengan kehadiran cahayamata baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Siqah !

      Thanks a lot for the wishes :) Mek pun harap Siqah will be having wonderful memories in April ;)

      Delete
  6. Kejap je, dah April dah, hihi.

    Thank you kak Mek untuk hadiah GA Mac. April nanti mesti mai join lagi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Kejap lg May --' Dah nk msuk keje pulak --'

      Ue most welcome mai :) Nanti join ye yg April ni :)

      Delete
  7. dah tamat dah..welcome april mek

    ReplyDelete
  8. Salam April buat Ayunie.... Lewat 4 hari nak wish Salam April ni.... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam April Lan :) Takpe, asalkan still in april jgn trlajak smpai dapat gaji dh :)

      Delete
  9. Replies
    1. Wasalam kak fuzy :) Salam April kak :)

      Delete
    2. Mek kat KL lagi ke? semoga sihat dan enjoy kat KL ni

      Delete
    3. Tak kak fuzy, mek kat kelantan :)

      Delete
  10. HAPPY APRIL MEK!! SALAM BULAN REJAB JGK

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam bulan April dan Rejab unnie :) Smoga bulan ni kita dapat pahala berlipat ganda ntuk bekalan akhirat :)

      Delete
  11. mek i miss reading your blog.
    thinking about me start blogging again. hmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep ala ! Kena start blog balik :) Its nice weather here :)

      Delete
  12. Hello april too , Mek .

    Nadia macam terlepas ke giveaway Mek utk March tue.

    Insyallah giveaway April , Nadia join ye . =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadia :) Lame tak jengah blog :)

      Tk pe, nnt join yg April pulak :)

      Delete
  13. Hi, Mek 😊 Cantik layout baru ni. Sempena bulan April eh.. heheh. InshaAllah nak cuba join lagi untuk yang April punya 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa start april ni buat renovation skit :)

      Orait bash :) Keep supporting mek ye

      Delete
  14. Kejap je kan mek, dah masuk April pun. Moga yang baik baik dikurnikan buat kita sepanjang April ni. Heheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, kejap je. Lg brape hari hello may pulak --' Sedihnya hello may - dh kne masuk keje.

      Delete
  15. Salam April Mek
    Kalau April Mrs. A kena celebrate banyak birthday ngeh!ngeh!ngeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaaa ! Birthday sape tu? Birthday mrs A bile?

      Delete
  16. Salam April yang dah nak habis mek.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak sha.yang dah masuk disember dh pun ni haaa

      Delete