Astro On the Go - Tonton Astro tanpa TV

Salam alaikum... 


Uols, tipu kalau korang cakap tak tahu pasal Astro On the Go ni 😌 Kemain lagi Astro duk iklan (bakar tv la, pecahkan cermin tv la) semata mata nak bagi awareness yang Astro sekarang dah boleh tonton di mana jua korang berada 😱

Apps ni bukan lah sesuatu yang baru sebab sebenarnya dah lame Astro implement apps ni. Cuma dulu mungkin tak begitu dikhabarkan untuk tonton melalui apps. Ala, lebih kurang iklan McD la ni, padahal ayam goreng McD tu dah sekian lame wujud baru sekarang duk berbaris panjang - tu semua pengaruh iklan 😊


Inilah rupanya apps tu. Boleh dapatkan secara percuma dekat store masing masing πŸ‘ŒπŸ»

Bagusnya apps ni macam diberitahu tu lah. Boleh menonton movie / drama di mana pun. Contohnya time keluar rumah ataupun time duk kat office, boleh la layan channel yang korang nak tengok tu 😍


Pesanan - line internet kena sado hokei untuk buffering tanpa halangan πŸ’ͺ🏻


Plus, apps ni boleh download movie / drama yang korang nak tengok. Maksudnya kalau tak nyempat ke, boleh je download πŸ‘ BUT ! It wont last for long, just a week πŸ˜’ Tapi kira ok la kan 😝


Overall rating for this apps - 4/5 πŸ‘

Korang tak nak download ke apps ni? Ke dah ada?


Sekian...

6 comments

  1. Kalau tenguk iklannya memang hebat.
    Jangan sampai tugas hakiki terabai pulak.

    ReplyDelete
  2. Adoii kena ada line internet yg sadooo tu lah masalahnya. Huhu.

    ReplyDelete
  3. setiap orang diberi seminggu atau seminggu dari tarikh mek bagitau ni

    ReplyDelete
  4. TV dah ada dua d umah ni. satu astro n satu njoi. tp kalau kena berebut TV maka abe kie terpaksa tengok di hp je la. mujur pakai streamyx.

    ReplyDelete
  5. Tv puas tengok.. hehhe phone skrin kecik! Hehehe

    ReplyDelete
  6. Ala.. Sha ada Astrk Njoi je.. Tak ada apps nie.. Lagipun internwt rumah sha nie dat kat hp je.. Tak berapa nak sado.. πŸ˜‚πŸ˜‚

    ReplyDelete