Teaser : GiveAway March by Mek

Salam alaikum...


Allahu, post ni memang ketinggalan almost 10days ! Maafkan mek ye. Patutnya mek cari korang on 10 Mac hari tu. Disebabkan mek pun dalam pantang dan very limited untuk keluar dan sebagainya - jadi delay to March 22nd.


Dan untuk pengetahuan korang jugak, draf untuk Blogger Sunshine Award pun tak siap lagi --' Baru jawab soalan no 3 dik oiii. Doakan mek terus kuat untuk mengarang entry.


Tanpa berlengah :


Ni tekaan untuk hadiah bulan Mac. Korang rase ape benda? Kalau tahu komen dekat bawah ok?


Sekian...



29 comments

  1. Mek camne sekarang, dah habis ke baca buku yang tertunggak? Hii.

    Selamat berpantang ye Mek.

    Siqah teka.. baju, tudung? Hihi. Tak boleh nak agak lah 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak ! Buku tertunggak tu still ade dua lg. Belek sikit sikit je. Duk buat drafting blog lebih --' cm mne la nk bhgi mase.

      Hmmm, tekaan siqah cam kurang kene. Kihkih. Tkpe. Cuba lgi.

      Delete
  2. Sempat lagi mek dalam pantang berblog ye. Betul2 hebat ni. Hehe

    Susah nak teka. Agak2 nya potrait kot. 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mek superwoman kottt (cecece, gurau saja haa)

      Bloggingkan passionate. So kena la blogging jugak sebab takot nanti demam pulak 😂

      Ana, mcm nk kne je dgn tekaan tu.

      Delete
  3. Assalamualaikum Mek!
    Teruja sebab Mek berblog dalam pantang, jangan selalu sgt mengadap screen nnti rabun teruk - pantang org tua, LZ cuma sampaikan yer, hehehe 😁

    LZ teka gambar family Mek masa sambutan Chinese New Year, hahaha belasah jer Mek. Jangan marah 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam LZ ! 😂 InsyaAllah mek akn kurgkn mengadap talifon :) Lebih mengadap novel lepas ni.

      Hmm, tk berapa nk kne. Tp mcm dh sipi sipi :)

      Delete
  4. Hmmmm hadiah apa tu eh mek. Takkan nak bagi baby kot hahah. Adui tak dapat teka la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm syed, slh tekaan tu :) Nnt cuba lg :)

      Delete
  5. tahniah mek..selamat berpantang ^_^ brg baby kott.haha

    ReplyDelete
  6. takkan mek nak bagi ammar kot.. hahahahahah.. mek nk bagi buku kot.. kot la, unni masih x penah terjoin ga mek :( .. mek gigih berpntang sempa lagi blogger.. tbaik la... bykkan rehat tau :P semoga sntasa di permudahkan segalanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Ish tkkn nk bg ammar pulakk. Cer teka lagi :)

      InsyaAllah thanks ye unnie.

      Delete
  7. Hahaha susahnya Mek. Tak ada clue ke. hahaha.

    1) Potret Family
    2) Photoshoot
    3) Kerongsang (tetiba hahaha)
    4) Kasih sayang

    Hahahaha tak tau la Mek, so ada yang terkena tak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdak clue :) Tapi cam mai teka tu ade la yg betul :) Hebat betul mai ni :)

      Delete
    2. Hahahah jawapan tu berdasarkan gambar je. KBKK sungguh ni mek, haha.

      Delete
    3. Aa, giveaway berteraskn KBKK :)

      Delete
  8. Heheheh... Nak join jugak. Bash pun tadi macam nak teka brooch. Tapi dah maizan komen dulu. Bash nak teka kain pasang sebab kain baju mek dgn si comel tu macam sama je... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Cam tak kene tu bash :) Tp tk pe, ade pluang lg nk join :)

      Delete
  9. salam kenal mek. 1st time sis singgah sini. Nk try meneka gak la..

    1) pin tudung
    2) pengikat langsir
    3) jam

    Haha... sis pakai bedal je ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam :) Hai ! Thanks sudi jugak teka :)

      Hmm. Langsir??? Allahu, susah jugak tu nk buat GA langsir :) Boleh cuba lagi

      Delete
  10. sy rasa, potret family. dari bertiga, lepas ni berempat �� semoga proses kelahiran berjalan dengan lancar, ameeen

    ReplyDelete
  11. Encemnye laki Mek.
    'keluarga bahagia'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Hrpnya bgitu la WP. Doakn ye :)

      Delete
  12. comey baby bump.. semoga sihat selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks intan :) Baby bump dh tkde :) Dah selamat keluar :)

      Delete
  13. alamak bab teka2 ni busyra fail skit. hehe. cntik gmbar family mek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks busyra :) Tkpe, nnt mek pm mek bgtahu jawapan ye :)

      Delete
  14. Ala.. tak sempat nak teka..
    Tapi nak cuba juga.. hehehe..
    Gambar family

    ReplyDelete