McDonalds : 1 + 1 = RM6 !

Salam alaikum...


Kemain lagi mek ni duk promo promo :) Bukan ape, mek saje nak share dengan korang. Mane lah tahu antara kita ade yang tak tahu lagi so boleh la ajak join sekali :)


McDonalds buat promo sekarang ni ! Kan benda promo kalau elok jangan ditolak :) 


Biasa la yang promo mestilah yang basic  je. Tapi elok daripada takde langsung :) 


Kan semalam mek cuti jadi mek ajak lerr spouse pegi McD untuk lunas hutang tekak sebelum deliver. Banyak nau hutang tekak mek --'


Make it short - mek grab Sundae Choc .. Coke .. Porridge .. Fries ..


Haaa, lunas la hutang McD mek ;) Porridge tu Amani yang makan. Tak habis pon. Simpan dalam peti. Kang nak makan panaskan balik :) Sundae Choc tu selamat habis semalam jam 12.00tghmlm :) Yang lagi dua tunggu hari ni pulak sambung makan. See - mengada je lebih time order tapi bila time makan, bukan semuanya habis. 


Korang dah grab ke belom promo ni? Kalau dah, jom share korang pilih ape :)


Sekian...


27 comments

  1. Wahh sampai bila ni mek? Wajib grab kalau ada promo macam ni. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mek pun tk pasti smpai bile promo ni tp bleh la grab sementara masih ade :) Mek dah tk boleh grab dh --'

      Delete
  2. hahhaah semalam pun kita makan mekdi. amek yang biasa je. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mek kalau pegi mekdi tahu aiskrim and burger je. Ayam ke benda lain cam pie pie tu tkdenya nk try hahaha

      Delete
  3. Belum grab promo ni Mek..
    Dari gambar, LZ pilih bubur & coffee.. hurrrmmmm terbayang2 depan mata.. 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnya ! Gandingan hebat untuk breakfast / lunch untuk diet :)

      Delete
  4. Secara jujurnya, saya dah lama tak pergi McD... Hihi... Tak tau sekarang apa promosinya...tq for info...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena pegi jugak tu lan kadang kadang and jarang jarang. Hahhaha. Biasa beli happy meal je klau pegi mekdi

      Delete
  5. lama nyer x makan mcD.
    rindu nyer...
    weekend ni la kot hi hi hi...

    ReplyDelete
  6. lama tak makan McD..rindu nak makan bubur nasi dia tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm sedap pulak try aritu kak. Biasa mek tk brape suka sebab rase bawang goreng tu mlebihi sgalanya --'

      Delete
  7. Lama tak makan McD, mai kalau pi mesti bedal big mac tak pun kalau lapar sangat Mega Mac + Milo large set. Sampai kawan pernah tanya, 'perut ko ni besar lori ke?' hahahaha. Dah tu burger biasa kecik sangat tak puas.

    tapi dengan promo ni, kalau nak jimat + kenyang, amik bubur dengan sprite lah,hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh gak :) mek pulak nk ambik burger sbnrnya tp mkirkan aiskrim dan burger, aiskrim lg best so mek ambik sundae lerr :)

      Delete
  8. Waaaaaaa dah lama tak makan mekdi! Ni buat rasa nak pergi mekdi ni hihi.

    ReplyDelete
  9. alahii. sedap pulak tngok gmbar tu. hehe

    ReplyDelete
  10. Jarang makan McD ni.
    sesekali je pekena burger dia.

    ReplyDelete
  11. Wahh ada promo lah..Fatin lama gila tak makan mcd ni.. Nampak menarik ni lagi2 tang ice cream tuh. Sedap ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan :) aiskrim dia tu menawan hati btol

      Delete
  12. OMG! MCD tuuuu promo! Menarik betul. Hihi

    ReplyDelete
  13. Sekarang nie sume nak buat kombo jimat dan berbaloi.. tapi kenkadang cam tak berbaloi je.. hehehe

    ReplyDelete