Wordless Saturday : Potong Kuku

Salam alaikum...


Walaupun entry tajuk wordless tapi nak jugak tulis sebab sepesen yang talkactive *hahahah*


Hari ni sorang lagi officemate mek yang nak deliver. Group yang same due ni ade 4 orang. Sorang dah selamat bersalin minggu lepas. Tinggal lagi 3 orang. Tu pun 2 orang dah masuk ward. Mek je lagi belum ade tanda nak deliver.



Potong kuku la dulu. Nanti dah ade adik kalau kuku panjang kang tercakar pulak :)


Harap tak ganas cam tu lah ye Amani.


Sekian...

26 comments

  1. YEay tunggu adik kluar nnti kakak leh jga hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kakak jaga :) Jangan jaga tengok tangan bergerak sudah..

      Delete
  2. Selamat menunggu ye..
    dah tu selamat berpantang.
    semoga semuanya lançar..

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan urusan bersalin. btw, comelnya ada daun daun jatuh berguguran hehehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Mek,

    In shaa Allah tak lama lagi hari Mek bersalin akan tiba juga..
    Sis doakan semoga Mek dipermudahkan urusan dan dilindungiNya selalu..

    Psst : Mek, daun pokok maple dah gugurlah, hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah LZ :) Thanks ye..

      Haaa, dah autumn dah kat umah mek ni.

      Delete
  5. hee~ kalau cakar adik tu sikit jek tu mek.. kalau dikudakan adik baru kena risau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa, itu lagi nanya --' Mahu kena pantau selalu.

      Delete
  6. haish... Amani cakar adik, kang adik besar adik lak cakar Amani... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lerr. Kalau dh same besar lain pulak gayanya.

      Delete
  7. Semuga dipermudahkan untuk bersalin nanti.
    Jaga kesihatan Mek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kasih WP :) InsyaAllah slmt semuanya :)

      Delete
  8. Semoga dipermudahkan semuanya ye Mek :) Insyallah. Take care ya Mek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks siqah :) InsyaAllah slmt smuanya. Tapi takot jugak sbnrnya --'

      Delete
  9. cute nya amani.. hehe. harap mek dipermudahkan sgalanya. nnti msti rindu nak baca entry dri mek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah busyra ;) Aih, rindu ke? Takot nanti pantang banyak pulak mek update entry anak. Hihi

      Delete
  10. Semoga dipermudahkan untuk mek.. seronoknya nak dapat baby baru... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah lea. Lea pun tahun ni jugakkan?

      Delete
  11. alahai. ketip kuku dgn ayah ye...
    menunggu hari la ni ye Mek.
    moga Mek sihat sihat ye hingga saat yg ditunggu tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah sihat and selamat :) Doa doakn mek dpermudahkan semua.

      Delete
  12. Comel Amani mek.. Amani Sha dah sebok nak potong sendiri sebab dia kata dia dah besar (7 tahun).. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uih dh berdikari ank dara :) bagus lah kak. At least dia tahu dia kne potong kuku :)

      Delete