Mega Bonanza Pasaraya Pantai Timur : Antara 100 yang Bertuah !

Salam alaikum...


Tuah manusia siapa yang tahu, tuah ayam nampak di kaki :) Saje terbalikkan perumpamaan sebab apahal pulak nak cite pasal ayam dulu, mesti lah nak up diri sendiri dulukan? Wahahahha.


Alhamdulillah diberi kesempatan untuk merasa diri ini bertuah - dapat menang hamper RM100 daripada Pantai Timur Shopping Center - Rantau Panjang :) Berkurun lamanya duk membeli belah dekat pasaraya ni. One of favorite untuk beli barang dapur aside of Tesco. Jujurnya mek memang jenis compare price dan mane tempat offer haruslah dijejaki :) Ternyata hanya 2 pasaraya ini menjadi tumpuan sebab banyak offer and great deals !



Ingatkan time ambik hadiah ni dukung baby dah. Tapi Allah sebaik perancang :)


Korang pun mesti ade favorite pasaraya korang sendirikan? Cer kongsi dengan mek - apa yang best pasal pasaraya korang ?


Sekian...

19 comments

  1. Alhamdulilah rezeki tu. Kalau di Selayang, pasaray NSK memang terkenal sebab murah. Tapi kalau nak bahan basah dekat pasar borong sebelah NSK tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa kan. Kalau belah luar NSK memang trkenal klau bab barang murah. Kira cam Pantai Timur la kalau belah kelantan ni :)

      Delete
  2. Wahhhh Allahmdulilah rezeki.. berseri2 muka mek tau... bgi unni mana y murah situ la the best..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol unnie :) Best tempat murah ni. Dapat la jimat sekali belanja tu ;)

      Delete
  3. Dah nak sama tinggi dah tu ngan tuan punya badan... hehe

    ReplyDelete
  4. wow rezeki baby dalam perut hihi. takde fav pasaraya pun sebab jarang beli barang. Mana semopat singgah yang tu la pergi terjah. kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki ;) Ni mesti tk tgk harga time membeli ni :)

      Delete
  5. wah tahniah. rezeki Mek.

    fav pasaraya kita ermm Tesco sebab tutup lambat -.- around 1am macam tu kalau malam public holiday. pernah jugak dia bukak 24 hours. rajin betoi hahaha

    kalau dekat dengan rumah carefour je.

    samalah Ci pun memang akan compare harga. sampai dah blh hafal dh hahaha


    pssstt overdue dah ke Mek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru nak tanya juga mek dah deliver ke belum. Dah lama sangat tak blog walking ni. Off topic lak.. hahahah

      Delete
    2. Ci - memang btol. Mek pun akn compare jugak. Yela sebab benda keperluan kan slalu kne beli jd nk tk nak kene ambik peduli.

      Bash - dah deliver dah alhamdulillah :) Memang post date --'

      Delete
    3. Tahniah mek 😊 Harini bash baca semua entri mek. Dah ada masa lapang sikit ni.

      Delete
    4. Thanks bash sudi bace semua entry mek ❤️

      Delete
  6. Yeyyyy dpt hamper.. Tahniah mek.. Ehh bila due tu mek??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks lea :) Mek dah selamat deliver dah. Nanti mek up entry ye

      Delete
  7. cantiknya mekk.. tambah2 ada baby tu lagi tambah cntik. berseri.. alhamdulillah rezeki mek dan baby comel!. :)

    ReplyDelete