GiveAway by Mek February 2017 Tamat !

Salam alaikum...


Lega kot bile dah post out semua cenderahati untuk GiveAway by Mek Februari 2017 :) Naseb baik nyempat siap sebelum deliver.




Untuk bulan ni mek pilih 10 orang je untuk dibahagikan / dikongsikan cenderahati. InsyaAllah bulan depan kalau ade rezeki lebih / diberi kesempatan, mek tambah lagi ye :)


Korang ade idea untuk hadiah next month? Kalau ade, sudi sudi lah kongsi dekat ruangan komen :) Kot kot korang pulak yang dapat :)


Sekian..

42 comments

  1. alamak tak sempat !!! huhuhuhu.. next time Unni join yer mek...

    ReplyDelete
  2. Untung ni siapa dapat hadiah dari mek. Hehhe. Moga makin murah rezeki mek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah aminnn. Mudah mudahan dapat lerr teruskan lagi GA ni ;)

      Delete
  3. Semoga dimurahkan rezeki dan di permudahkan segala urusan. InsyaAllah ❤

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Mek, hihihi love you!!!

    Semoga dipermudahkan urusan Mek bersalin nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mai ;)

      Alhamdulillah dh slmt bersalin ;)

      Delete
  5. Replies
    1. Thanks kak kin :) NNti jgn lupe join.

      Delete
  6. Wah terlepas ni... hehe... InsyaAllah next lah join... Tahniah kepada pemenang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkpe lan. Nanti join pulak untuk Mac :)

      Delete
  7. alhamdulillah smoga dimurahkn rezeki slalu =)

    ReplyDelete
  8. Semoga dikurniakan rezeki yang berterusan
    dan dipermudahkan urusan bersalin nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks untuk doa tu Mrs A ;) Alhamdulillah dah slmt bersalin ;)

      Delete
  9. Tahniah kepada pemenang.
    Tahniah juga kepada Mek yang menganjurkan giveway bulanan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks WP :) WP, mintak emel mek ye ayunieramli@gmail.com Mek ade benda nk bgtahu WP ;)

      Delete
  10. tak sempat nk join...apa2 pun tahniah pada pemenang

    Semoga preggy Mek dan baby sihat selalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak fuzy :) Alhamdulillah mek dh slmt bersalin ;)

      Delete
  11. Semoga dimurahkan rezeki mek..
    Tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Amy :) Amy punya mek kne combine dengan bulan Mac :) Harap sabar tunggu ye

      Delete
  12. menariknya mek... semoga mek terus dimurahkan rezeki yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap mek dapat bagi semua hadiah dekat kawan blogger mek tahun ni :) Nanti kak shiela jgn lupr join ye

      Delete
  13. tahniah kepada mereka yang menang semoga mek sihat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ana :) Smoga kita smua ok dan sehat ;)

      Delete
  14. Wah!! Tahniah pada yang menerima..
    Semoga murah rezeki Mek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak sha ! InsyaAllah smoga kita smua slmt :)

      Delete
  15. Replies
    1. Thanks lan. Jangan lupa join untuk Mac ni pulak

      Delete
  16. adui.
    ni la akibat aida lama x terjah sini.
    melepas jugak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkpe kak aida, nnt join untuk Mac nnt :)

      Delete
  17. Adoiiii lama tak blogwalking baru perasannn nie. Hmmmm kalau tak bleh join mek punya give away . Uhuk uhuk =(

    Maybe next time ye Nadia join . =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkpe nadiah, nanti join untuk bulan Mac ni ye :)

      Delete