FOS February 17 Sales ! Buy 1 Free 1

Salam alaikum...


FOS is on sales babe ! Mek tahu pasal ni thru FB lepas tu cari dalam google :) Nak kepastian punya pasal. Kadang yang tular menular ni bukan boleh percaya sangat --'


Eyh kejap, sape yang suka beli dekat FOS? Mek setahun sekali pun tak jejak FOS sebenarnya. Sebab mek jarang nak beli baju. Pastuh baju dekat FOS kan cam t-shirt pastuh kalau kemeja pun jarang yang menambat hati --' Mek kalau t-shirt dekat Tesco lagi kena dengan taste mek :) 


Owh, lupa ...



Untuk kali ni, FOS tawarkan bayar untuk satu item - korang akan dapat satu lagi item secara percuma !. Caranya senang je. Pendekkan cite, korang pilih je dua item, lepas tu bayar harga yang paling mahal. Tapi ade terms and condition jugak - available on selected items


Disebabkan tak beranak lagi dan bersempena cuti pada hari due date, mek ajak spouse mek pegi melawat kawasan dulu :) Kang dah beranak terlepas pulak sales ni (padahal tak tahu pun nak beli ape).


Tapi perempuan kan memang selalu buat ayat cliche - tak tahu nak beli ape konon --'




Alang alang pegi, ye dak?? :)


So korang ade beli pape tak dengan sales ni? Kalau ade, jom la share :)


Sekian...

4 comments

  1. Alang-alang pergi kan, mesti kaut sesuatu... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu lan. Kalau tk kerana ni tkdenya nk membeli :)

      Delete
  2. wahhh mmg best shopping. hehe. cntik baju tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soft pink :) Busyra tk grab ke sales ni?

      Delete