Secret Recipe On Sales ! Only Capable 20th Jan 17 !

Salam alaikum...


Salam jumaat korang ! Just short update nak share dengan korang. Mane tahu ade yang tengah mengidam / teringin / terasa nak makan kek :)



Elok sangat lunch nanti korang pergi try :) Hari jumaat kan rehat panjang :)


Ni pun elok untuk buat gather dengan kawan ni. Nak dating ke. Ape ape je la. Dengan family pon boleh ;)


Tunggu ape lagi? Hari ni je tau !


Sekian...

17 comments

  1. Ala tgh mood diet ni. Tpi sales ni menggoda sungguh.huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kek tak gemukkan badan dik :) believe me :) hahahah

      Delete
  2. Replies
    1. Kan. Kalau tak de promo cam berat skit nk pegi hahaha

      Delete
  3. hariniiiii.. mcm xsempat ja nak pi. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah mie ! Lamenya kau menyepi --' dah ade due date nak jadi bapak ke?

      Delete
  4. Hari ni ke... Baru tau, tak sempat nak pergi.

    ReplyDelete
  5. Wkmsalam.
    Selamat menyikret recipe Mek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks wp :) saje layan tekak nk mkn kek :)

      Delete
  6. dah terlepas tarikh....hai mek...lama tak singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam arz ;) aa mek pon lame tak singgah blog arz. Kekangan masa dan seumpamanya. InsyaAllah akn kmbali pulih mcm biasa soon ;)

      Delete
  7. Replies
    1. Aa, biasa mek bawak ank sedara klau tang yg free. Hahahah (kedekut mamp mak sedara) --'

      Delete