Januari Giveaway by Mek Dah Pun Selesai !

Salam alaikum...




Dengan rasminya pada 17 Januari 17 mek dah siap posting semua hadiah / cenderahati kepada rakan blogger yang terpilih untuk Januari 2017 ni :)


Alhamdulillah, lega tak terkata ! Kalau tak, duk rase hutang tak langsai je. Asal drive je teringat dekat GA ni tak selesai lagi --'


Untuk 2017 ni, mek mungkin (insyaAllah - semoga diberi rezeki dan kekuatan) untuk adakan setiap bulan GiveAway by Mek ni. Tapi mek pilih random je la. Korang tak perlu buat entry khas atau ape pon. Just komen blog mek macam biasa :) Bior mek nampak sikit korang ni pembaca setia *hikhikhik*


Hadiah pun mungkin tak besau besau. Sekadar ingatan mek kat korang :) Adil dah kan? 


Jadi, doa doakan mek murah rezeki untuk spread the love :)


Sekian...

14 comments

  1. Semoga murah rezeki awk Mek... Amin...

    ReplyDelete
  2. Amin. Semoga di murahkan rezeki melimpah ruah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah ana :) thanks. Keep support mek ye.

      Delete
  3. Amin sis, moga rezeki kita semua tahun ni melimpah ruah ya sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah mellya :) Semoga kita dapat bhgikan jugak rzeki yg kita dpt tu :)

      Delete
  4. Replies
    1. Thanks mie :) Kalau ade ga, jemput la mek ye ;)

      Delete
  5. wah menarik =) smoga di murahkn rezeki slalu mek. amin =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah jun :) Semoga dapat bahagikan jugak untuk semua :)

      Delete
  6. Replies
    1. Thanks arz :) Moga dapat teruskan niat ni :)

      Delete