Apa yang Mek Harapkan daripada Blogger?

Salam alaikum...


Memandangkan sibuk dah beransur pergi (harap tak datang balik lah ye --') jadi mek ade la sikit masa untuk fikir ape yang mek nak daripada blogger semua ;) Demanding gitu kauu :)


Oh sebelum tu nak bagi tahu untuk sesi blogwalking dan commenting belum pulih sepenuhnya lagi. InsyaAllah tak lame dah kot. Harap cepat jugak selesai masalah ni :)


Jujurnya, mek tak berharap pun follower mek ramai. Maksud mek, tak cecah seribu pun takpe. Ape yang penting bagi mek, setia korang bace entry mek dan paling utama tinggal komen dekat entry mek :) 


Kenapa?


Sebab bagi mek, korang komen tu tandanya korang bace / concern / berminat dengan ape yang mek tulis. Tak kesah la mek kongsi ape sekali pun. Dah namanya blog umum jadi mestilah benda yang di-share pun benda yang tidak bertaraf sulitkan? 



So, sila lah :)


Sekian..




24 comments

  1. haaa sokong mek.. kekadang tgk juga followers ribu2 tp takdo org komen tak pon komen xsampai 10. erkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu nina. Mek perasan jugak yg cam gtu. Bagi mek penting komen / tinggal jejak dekat blog korang untuk support :) follow je lepas tu tak jengah dah, buat ape --'

      Delete
  2. Assalamualaikum wrmbth Mek. 😃
    .
    Apa khabar, rasanya first time Maznee zampai blog Mek ni
    .
    Saja singgah blog walking.
    .
    Kumpul idea post akan datang 😃.
    .
    Hehe
    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aje maz :) semoga entry mek bermanfaat untuk awk ;)

      Delete
  3. hee~ betul dah tu mek.. tak ramai tak pe tapi kualiti tu yang kita nak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu atie. Mesti la nk yg support kan?

      Delete
  4. Kita berblog untuk suka2 Mek. Mudah2an apa yang kita entrikan ada manfaatnya kepada yang membaca. Komen2 merupakan sokongan tanda ukhuwah sesama kita.
    Terima kasih kerana Mek pun rajin singgah dan tinggalkan komen dalam blog pakcik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks wp :) disambil kita nak suka suka and sharing thought / knowledge, kita pun nak jugak tahu ape pendapat org tentang penulisan kita kan?

      Delete
  5. lps bersalin tu boleh la aktif kembali kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah abam kie. Takotnya lepas bersalin lagi sibuk dari sekarang --'

      Delete
  6. Assalamualaikum Mek, akak akan sentiasa mendoakan Mek dan sentiasa menyokong Mek.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam kak. Thanks ye sudi support mek :) InsyaAllah dapat teruskan generasi blogging ni :)

      Delete
  7. salam mek..
    sy pun berblog sbb suka menulis, suka membebel.
    mmg release tension bila ada peluang update blog..
    tapi sekali stop nak menunggu aura tu datang jenuh jugak.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu kak muis ! Mek stuju. Kita tulis sebab kita nak share ape yg kita tahu / rase. Ramai kot yg mcm kita. Hihi. Aside drp nk cari income thru blogging.

      Delete
  8. Replies
    1. InsyaAllah kak mar. Semoga kita semua dapat jadi commentor yg support rakan blogger lain :)

      Delete
  9. Betul mek :) Siqah setuju dengan apa yang mek cakap. Siqah pun rasa camtu. Suka kalau ada orang komen kat entri kita, rasa yang kita tak bercakap sorang2. Hehe. Jumlah followers tak penting, yang penting loyal readers :) 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu siqah ;) Kita mesti nak tahu jugakkan pendapat orang lain tentang tajuk yg kita ulas tu :) Harap kita semua dapat teruskan tradisi komen komen ni ;)

      Delete
  10. Setuju jugak dengan Mek It's kind of reminder for Nadia jugak nie. Hope Nadia pun boleh buat yang sama ada time blog walking and leave comment so that readers will do the same to my blog as well.

    Nice post . =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah nadia. Yg penting kena istiqamah ;)

      Delete
  11. Saya pun harap yang sama juga. Kalau dah baca komen la sikit, bagi semangat nak terus menulis. 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan bash ;) Kalau ade orang komen ni nampak jugak bertepuk banyak tangan. Hihi

      Delete