Bila Cuti Didustai

Salam alaikum...


Salam jumaat semua. Patutnya mek post this entry semalam. Tapi disebabkan kekangan masa, jadi mek pos hari ni. 


Tengok tajuk pun dah tahu mek tengah frustkan --' malas nak ulas panjang la bab ni. Korang ade pengalaman cuti didustai tak?



Everyday breakfast untuk jam 8.00pagi. Pukul 10pagi cari lain pulak :) gambar sekadar hiasan.


Stres stres ni terasa nak reward diri la pulak. Simpan buat raya cina aci tak yang ni? Ni pun gambar sekadar hiasan jugak.


Jom share korang punya story pulak dekat komen :)


Sekian..




20 comments

  1. Awal breakfast tu mek. Hehe. Kalau Nani selalu breakfast pukul 10 sekali dengan lunch terus. Haha ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lewatnya ! Mek klau tgu pkul 10, memang lapa jwbnya.

      Delete
  2. nape sikit je makan? kan tgh pregnant tu? mkn la utk 2 org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yg kne mkn plak pkul 10 tu abam kie :)

      Delete
  3. Saba je la mek, huhuhu, sikit je mek breakfast, kalau mai tak cukup,hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha. Tk ckup tu maii. Kene mkn lg pkul 10. Klau tak lapa laa nk tgu lunch :)

      Delete
  4. sabar la mek :P ada hikmah tu.. mek tu je ke makan?? macam tak cukup jak.. kalau ada nasi goreng lagi baru cukup.. hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek makan bnyk lg sebenarnya. hahahha. tapi yg ni la yg jadi main :) lain tu sampingan :)

      Delete
  5. awalnya Mek breakfast..bagusnya..Fatin selalu breakfast lambat..kadang-kadang 10 tak pun 11 pagi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha. dah jadi brunch dah :) tkpe, asalkan tak skip breakfast :)

      Delete
  6. Bila cuti didustai tu maknanya cuti kena kensel ke Mek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu WP ! tepat sekali tanpa salah dan syak wasangka lagi --'

      Delete
  7. Dh mcm tajuk lagi pulak... Hihi..

    Take care mak buyung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha, kcewakan. lagu ni kan lagu kcewa :) thax cik la :)

      Delete
  8. Cuti didustai tue macam mana Mek ? Nadia kurang faham pulak

    ReplyDelete
  9. Cuti didustai? Maksudnya nak cuti tapi akhirnya tak dapat cuti ke? Kalau itu yang dimaksudkan, pernah je jadi :D Cancel plan last minute lagi pernah jadi. Hihi

    ReplyDelete
  10. cantik plak tajuk entri mek ni :)
    ha ha ha...

    ReplyDelete