Mega Giveaway By Blogger's Family 2016

Salam alaikum..


Dah habes seminggu untuk November 2016. Kejap je kan. Ke lame? Errm, depends pada masing-masing :)


So, sempena dah kena tag dengan Kak Kin - starlavendarluna.blogspot.my ni, mek dengan bebesor hatii nak join sebab nak support rakan-rakan blogger. Tak berharap ape-ape pon. Kalau menang rezeki :) *hihi*




Auuuuw chakk !


Korang tahu tak yang this GA ni gabungan daripada Blogger's Family untuk buat GA ni. So hadiahnya memang banyak la DAN memang ramai laa pemenangnya. They are looking 15 to 16 winners okeii gaissss ! Dah kenapa alasan hg tak nak join?


Syarat?


Allahu, mudah je :) Sape yang ade ig, syarat dia bertambah satu. Kalau tak dak, mention je tak de ig :) Macam mek, mek takdak ig --'


Yang lain macam biasa, follow as mention below :

1. Nur Nabila - nurnabla.blogspot.my
2. Lea Azleeya - www.leaazleeya.com
3. Rrai - www.bajuwarnacoklat.com
4. Aisyah Nyais - apple-crunchh.blogspot.my
5. Anis Khalilah - akhalilah.blogspot.my
6. Farrah - frrhnd.blogspot.my
7. Sayidah - www.sayidahnapisah.com
8. Kimchaa - kimchaa.blogspot.my
9. Azira - azirafreesia.blogspot.my
10. Amy - hilmirdadaud.blogspot.my
11. Huda - nurfarahudahud.blogspot.my
12. Om - ombakbergigis.blogspot.my
13. Faezah - thefzhmdnr.blogspot.my
14. Hanis Masturina - hanismasturina.blogspot.my


GA ni akan berjalan selama sebulan. Tarikh tamat will be on 10 Disember 2016 (Saturday) - Weekend :) Memang hari blogwalking kan? So, takde masalah la..


Mek nak tag blogger :

1. Nurin Amani - sisamanibercerita.blogspot.my
2. Unnie Anje - unnieanje.blogspot.my


Moh join belake :)


Sekian...

41 comments

  1. Terima kasih kak mek sbb tag. Tak sangka akak betul2 tag saya.. InshAllah saya join.. GOOD LUCK KAK MEK! doakan saya jugak hehehehe.. apa2 pun salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Terima kasih kak mek sbb tag. Tak sangka akak betul2 tag saya.. InshAllah saya join.. GOOD LUCK KAK MEK! doakan saya jugak hehehehe.. apa2 pun salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Thx wp :) doa doakan ye mek dpt :) hihihi

      Delete
  4. Wewitt Mek tukar gambar owner kat atas tu, hihihi.

    All the best Mek, moga dapat hadiah yg ditargetkan,hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa tukar stelah skian lame :) hihi

      InsyaAllahh. Thx mai :)

      Delete
  5. good luck mek.. pic baru comel la.. hihihihi... thks tag

    ReplyDelete
  6. Good luck Mek.. Selamat Ber GA ya:)

    ReplyDelete
  7. wah !! rajin nye join contest.. hee~ semoga berjaya ya !!!

    ReplyDelete
  8. Gut luck adik..

    Akak follow sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx kak lea :) okei, thx jugak untuk follow tu :)

      Delete
  9. good luck sayanggg. btw ada phone number kita kan? wassap la meh meh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx babe :) aa, ade. nnt mek whatsapp awk.

      Delete
  10. Replies
    1. Hihi, thx sis JM sbb sudi tmbh follower mek :)

      Delete
  11. goodluck mek !! nak join jugak lah

    ReplyDelete
  12. SINGGAH

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/mega-giveaway-by-bloggers-family-2016.html

    ReplyDelete
  13. Banyakkan pertandingan mek masukk. Nanti banyaklah hadiah mek.. bagus.bagus.. teruskan usahamu adikku... best of luck to u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. InsyaAllah dp klau ade rzeki. Mek mncuba naseb je :)

      Delete
  14. dtg mlawat dr GA yg sma smbil fllw sni 124# =)
    wish u luck =D
    newbie lg, mohon support =D

    ReplyDelete