GIVEAWAY BY CERITERAIBU.BLOGSPOT.COM

Salam alaikum..


Mek sambung entry mek dengan join GA :) GA ni mek tertarik nak join sebab hadiah dia bagi (kalau rezeki mek) boleh la mek bagi dekat anak mek :) So jimat la duit bulan ni untuk beli toys *hahahahahahahaha* itu main point.


Mek di-tag oleh Mommy Cici yang pon same macam mek :) Jom kita tengok ape yang kena buat if nak dapat GA ni.



Oh hai, saya macam pernah nampak awak. Awak yang akan ke rumah saya kan nanti?



Macam biasa jugak, kena follow blog Kak Dilah kita ni - ceriteraibu.blogspot.my pastuh follow la sekali IG and fanpage dia :) Korang boleh click gambar atas tu untuk terus ke blog kak Dilah.


And kena tag kawan jugak :) So sape pulak yang nak kene tag niii. Errmmmmm :

1. CikLa
2. Dorsett Pink
3. Bashtiah Nahrul


Okei, jemput join ye.


Sekian...

25 comments

  1. good luck mek .. hai kuat benor nak toyss toyss hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx wanie :) doakan mek ye. Sindrom mak mak ni mmg nk toys je :)

      Delete
    2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. awe doakan mek berjaya sokmo. sebab mek rajin tulih komen di blog abe kie maka abe kie letak URL blog mek di dale blog list. mudah la abe kie nak terjah entri terbaharu mek seksok... kalu rajin buat la blog list getek serupo abe kie. mudah nak BW.....orait?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Trimo kasih abam kie ;) hrp jangey d muok la mek duk komen komen terr ..

      InsyaAllah nati mek buat

      Delete
  3. Goodluck mek!

    Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. wahh mek join jug.. Good luck mek

    ReplyDelete
  5. Blogwalking sini.. done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks CP. mek tercari cari sape Noor Najwa ni rupanya CP. insyaAllah mek akan join ye :) esok dah tamatnya.

      Delete