FashionValet Turns 6!

Salam alaikum...

Sape kenal Vivy Yusof? To be honest mek kenal and start follow dia lepas rancangan dia Love, Vivy dekat astro. So inspirational :) mek suka tengok gelagat dia. Busy mom, uruskan Fashion Valet lagi and most paling suka, Vivy and Fadza or dia lebih suka panggil Dean.


Tapi mek takde la shopping sampai berbakul bakul dekat Fashion Valet cuma mek banyak wishlist kat sane :) Tiap hari mesti bukak sebab nak tengok wishlist mek tu ade diskaun tak. Nak match dengan harga yang mek nak *stratergi* :) 


Jadi hari ni pun bukak jugak. Around 8.30 tadi. Andddd memang macam wow !





Snap pic untuk hantar dekat kawan officemate. Nak bagitahu dia yang ade diskaun! Dia suka design dari Mimpi Kita :)


Last 2 days, mek grab jugak satu Sleveless Turtleneck untuk pakai lepas beranak nanti. Tapi serius, lepas tengok design dekat Fashion Valet, tak nak pulak terjah web lain untuk pencarian baju :)


Korang jom la tengok Fashion Valet - fashionvalet.com untuk tengok promosi sepanjang hari ni :) Dont miss out ok!


Sekian..


91 comments

  1. Ok lelaju terjaaaah! Hahaha. Jom shopping. Eh :p

    ReplyDelete
  2. Akak pun suka Vivy Yusof ni Mek.. suka tgk gelagat dia dlm rancangan Love Vivi tu... baju2 semua cantik, kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa kak, gelagat dia cute :) baju tempat dia pn memang modern and cantik :)

      Delete
  3. nmpak sgt Unni ni ketinggalan , lansung x kenal..hahahahah

    ReplyDelete
  4. Pernah laa tgk satu dua episod vivy tu... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, ni mst yg trtengok je niiii

      Delete
    2. Sebenornya... Si Vivy tu yang tengok SS membuta depan tv... kih kih kih...

      Delete
  5. pernah tengok jugak LV tu. selalu nak tengok tak dapat kena berebut remote dengan Lihin -,-

    I memang follower blog dia dari zaman Daniel baby lagi. I obses betul dengan dia babe. I think she is super perfect, segalanya dia ada.

    FV tu sesekali je I masuk. dah kompem tak mampu nak beli -,-'' hahaha Zalora je lah I mampu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, mcm hampir perfect :)

      mek beli yg sale je babe. turtle neck tu mek dapat dengan hrga rm11 je. klau yg mhai mek pn tk sgup :)

      Delete
  6. Sekejap je dah berusia enam tahun. Semoga terus maju. Tahun depan 2017 gawat teruk katanya

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. yeay !! mek pun baru nk kenal kenal dgn FV ni.

      Delete
  8. aida x pernah beli baju online :) hi hi
    masih kolot. nak fitting before beli, mek.
    tak berani nak beli online. maklum ler, badan bukan bentuk anak2 dara.
    boleh fit saiz kecik molek ha ha ha...

    p/s: tahniah. best kan simpan emas? kalu nak tambah stok emas berkilo-kilo, roger aida pun boleh jer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo skang ade ukuran dh kak aida :) nnt cuba ukur kat badan kita je dlu :)

      aa best ! sbb thu mas akan naik lg. insyAllah klau mek nk tmbh, mek roger kak aida.

      Delete
  9. Assalamualaikum!:) Saya pun minat sangat Vivy ni. Tahu pun sebab program Raikan Cinta dekat astro around last 3-4 years ago camtu kot. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo yeke. Mek tk prnh tgk yg rai cinta tu. Mek tgk yg love vivy dah. Hihi. Adore sgt kat dia

      Delete
  10. Sakan naa Mek shopping online, mai tak brp kenal vivy tu, aduhai, tertinggal train betui.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tk sakan jugak la mai. Ambik yg offer je. Hihi.

      Nnt follow blog dia ;)

      Delete
  11. Siqah suka vivy jugak!! Suka sangat dia dan suka tengok Love, Vivy jugak :) tengok vivy pakai semuanya cantik. Perfect lah dia tu. Adore her much :)

    Siqah tak pernah bukak FV. Beli duckscarves pun pesan kat orang je. Mahal sangat barang FV..hii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mek cr pling murah je siqah. Klau ikut nk mmg nk lerr tp mhall. Ade sale cm ni ok la :) duck tu mahallll --'

      Delete
  12. Kenal vivi tu pun dekat tv jugak...cantiklah dia lengkap pakej business woman.. :))).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa btol :) mek pn kenal cm tu la lepas tu follow blog dia :)

      Delete
  13. Maaf mencelah jom join giveaway :)

    http://nuratiqahnajihah.blogspot.my/2016/11/giveaway-topup-percuma-by-atiqah-najihah.html

    ReplyDelete
  14. wah wah mek. bershopping sakan ni. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkdak la busyra. Amek yg sale je. Tk sale mane nk beli --'

      Delete
  15. shopping banyak sikit mekk.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk shopping bnyk tp duit dlm bank xmngizinkan --'

      Delete
  16. Replies
    1. dah cakap kat suami masa bukak website FV aritu.. laju jek beliau cakap "kuota shopping dah habis.." huu~ tunggu bulan depan la jawabnya..

      Delete
    2. hahha. harap maklum :)

      tkpe, tunggu next month cuma tk tahu la sale yg mane pulak :)

      Delete
  17. Replies
    1. Hahaha jom jom ! Dia smbung sale hr ni :)

      Delete
  18. tengok selalu tp xpenah grab apa2 lg setakat nih

    ReplyDelete
  19. kenal vivy ni masa tgok program raikan cinta kalo tak silap lah. pastu terus stalk IG dia. mmg cntik2 dlm fashion valet..tp xtaw la bila nk merasa beli..huhu

    happy shopping mek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mek pn mrasa time offer je ni. Klau tk offer syg jugak duit :)

      Delete
  20. akak tak pernah lagi buka FV ni, mungkin lepas ni boleh terjah sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bleh sgt kak amy sbb tgh sale. If tk sale bleh tgk msuk wishlist dlu :)

      Delete
  21. lelaju p terjah .. hahaha ... :P btw thanks inform ...

    ReplyDelete
  22. JALAN2

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/backlink-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM ! Mek dh bw jugak ;) thx tau buat entry backlink tu :)

      Delete
  23. Baru kenal lepas baca entry mek ni hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Tkpe, nnt reen follow blog dia pulak :)

      Delete
  24. Me too!!! Really adore her . Sgt inspiration sbb she as working mum can do everything .

    Yeah!!! Nadia pun dpt email from FV sempena 6yrs FV . Nadia jrg beli brg dkt FV except if beli duck scarves . Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duck scarves tu mek usha jugak nadia, mahaiii ya allah. Duk wishlist lame dh. Bila la nk sale yg shawl tu. Hihi

      Delete
  25. kalau buka IG mesti ada post gmbr dia.. hehe
    tp tak pernah beli lg baju butik dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh terjah website dia nina :) cantik cantik baju dia.

      Delete
  26. Baru tau pasal website ni. Adeh, brtambah lglaa website shopping nampaknyaaa. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. kannnn. mek biasa beli kat lazada. baju beli kat kedai je. skang ni haaa, ade ad la nk beli online :)

      Delete
  27. Cikna kenal dia pun sbb t'tgk kat love,vivy... Klu 50% cikna grab,huhuu...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek pun knal dia mlalui love,vivy :)
      adehh, mek tunggu jugak yg sale cam tu.

      Delete
  28. Cikna kenal dia pun sbb t'tgk kat love,vivy... Klu 50% cikna grab,huhuu...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek pun knal dia mlalui love,vivy :)
      adehh, mek tunggu jugak yg sale cam tu.

      Delete
  29. best boleh shopping tp takleh shopping banyak sangat sebab ekonomi meleset

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek pn shopping yg trmmpu je. klau nk ikut price dia mmg matikkk lerr. try usha yg sale je.

      Delete
  30. Seronok la shopping.. x sbr tggu gaji. Kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek pun merangkak dah ni nk tgu gaji --'

      Delete
  31. Wife saya selalu lepak kat fashion valet.. kekadang ade jugak yang terbeli.. huhu

    ReplyDelete
  32. Same lah kita! Seppp. Suka tengok FV website setiap hari kumpul wishlist. Terus grab bila ade sale kan..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa. hari ni nmpk outerwear pulak and it goes like OMG !

      Delete
  33. alamak you, i baru nak puasa shopping online..nampak gaya kena terjah jugak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. puasa time tak sale je la. kalau sale, bukak puasa :)

      Delete
  34. Hehehe kalau dah ada wishlist tu mesti banyak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 je paling top :) tk bleh buat buat wishlist kan nnt buat rabun mata. hahahhah

      Delete
  35. Tak pernah lagi terjah yang nie.. Macam best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh terjah kak sha :) mesti terpaut :)

      Delete
  36. dah terjah. lawa2 baju yg ada. bukan ja rambang mata, kembang poket2 nih. haha

    ReplyDelete
  37. tlg belikan apa2 ya mek... plishhh.. hehehe

    ReplyDelete
  38. Sayangku Mek,

    LZ x dapek nak membeli belah baju berfesyen kat online sbb banyak x kena cutting.. Mesti kena tgk live tu yg susah..

    Untung Mek byk wishlist dlm FV senang cari baju baru..hehehehe

    ReplyDelete
  39. mek. jom join GA by asharah...

    http://dorsettpink.blogspot.my/2017/02/httpashasrahblogspotmy201701give-away-dorsett-pink.html

    ReplyDelete
  40. Vivy is such an inspiration kan.. hehe.. Teringin nak beli barang dia tapi belum mampu and takut takde size.. ._.

    ReplyDelete
  41. suka tngk vivy ni, periang ja. layan juga sekali sekala love vivy tu. tp x pernah lg terjah website FV

    ReplyDelete