Top Commenter for August 2016 @ ciklapunyabelog.blogspot.my

Salam alaikum ...


Walaupun dah update pagi tadi pasal buku, petang ni nak update pasal tajuk di atas pulak :)


Seperti yang mek selalu cakap, mek suka baca entry rakan blogger mek dengan tinggal jejak sekali. Sebab mek percaya dengan komen positif, kata kata yang baik boleh jadi blogger tu semakin bersemangat untuk update blog :) Dan juga mek tak lupa yang blogger Hasif pernah bagitahu tentang the power of comments yang mane sedikit sebanyak menjadi penyumbang untuk trafik blog kita :)


So clear haaa why mek suka komen komen dekat blog korang. Tak nak dengar eyh mek kejor glamour asyik duk komen dan jadi top komentor. Dan mek juga bukan berharap setiap blog yang mek komen tu bagi penghargaan kepada top komentor. Kalau ade, ok mek terima. Kalau tak de sekalipon mek takkan berhenti komen blog korang kecuali quota internet mek habes --'





:)


Terima kasih cikla sebab bagi mek penghargaan ni :) InsyaAllah mek doakan cikla makin dimurahkan rezeki dan tenang hati, Aminn..


Sekian..


48 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Tahniah Mek..=) Teruskan usaha untuk menyokong rakan-rakan blogger yang lain.. =) keep it up girl..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx kak kin :) insyaAllah mek akn truskan usaha ni :)

      Delete
  3. Tahniah mek :) Komen dan komen lagi :) komen bermaksud kita support kan.. Teruskan blogging mek 😉

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah mek muka mek blog sana sini terpampang muka mek hiii, teruskan bagi sokongan buat blogger2.. teruskn dengan komen 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi yeke. Mek jarang bkk yg full site biasa bkk dgn mobile view je :) alhamdulillah dn insyaAllah mek akn truskn usaha ni :)

      Delete
  5. Alhamdulillah Mek ... Tahniah ... Kat blog kita pun no.1 jugak ... Teruskan menyokong kengkawan kita kannn ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahh trima ksh :) insyaAllah mek akan truskn :)

      Delete
  6. waaa.. tahniah.. tak sangka ada memberi impak eh? :D :D teruih dpt hadiah2.. terbaik.. keep it up..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx sif :) itulah, niat nk myokong shj :)

      Delete
  7. tahniah kak!! keep it up dont give up! >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee..wc..kak yuni kena tag http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/10/giveaway-by-rafyydah-24-oct-16.html

      Delete
  8. Congratz... Mek pun dapat top commentator cik La ... Nadia pun baru je dapat gift from Cik La untuk top commentator jugak...

    Congratz~ =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahh :) same same kita kgsi rzeki :)

      Delete
  9. Tahniah... komen pun dapat hadiah.
    akak setuju, komen tu sedikit sebanyak dapat memberi semagat kepada blogger.

    ReplyDelete
  10. Semoga Allah selalu melindungimu Mek, keren deh motivasinya. Saya jadi terinspirasi untuk selalu bertutur kata yang baik pada Blogger yang lain dan selalu meninggalkan komentar postitif. Salam kenal mek, saya Blogger Indonesia. Mek boleh main ke Blog saya di http://catatanonlinesederhana.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam knal dr malaysia :) waaah, bsar ht mek dpt kwn dr indonesia :)

      Delete
    2. Maaf Mek, baru ada paketan yang mau balas komentarnya. :) Saya suka bahasa malaysia, barangkali kalo bisa komunikasi sama oraang malaysia, makanya saya Blog orang malaysia lewat google, eh nggak tau kenapa saya jatuh hati sama Blog ini. :D Oh ya Mek, saya ganti domain loh, tak tunggu kunjungan baliknya ya? http://z-styling.blogspot.com Terima kasih.

      Delete
    3. Mek udah balas kunjungan kamu :) jgn risau deh, mek akan terus support rakan blogger kita :)

      Delete
    4. Hahaha ngapain haru risau Mek, ya nggak lah! Ga terlalu.. :) Saya justru akan risau kalo saat saya tidur terus kebanjiran. :D :D :D Oh ya Mek, untuk mempermudah komunikasi, apa tak ada kontak lain selain Blog? Soalnya kalo komunikasinya disini, saya ga dapat notifikasi balasan komentar dari Mek. Jadi harus rutin cek page ini. Itung-itung sambil ngebantu naikin traffic Blogmu Mek. :)

      Delete
    5. Trima ksih ya ;) mek jugak boleh dihubungi mlalui emel ayunieramli@gmail.com :) klau ada klapangan boleh aja drop emel :)

      Delete
  11. tahniah mek. mek memang terbaik!
    sorry sebab aida lambat terjah sini.
    kekangan masa. tapi tetap dtg walaupun lambat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx aida ;) tk pe yg pnting jenguk ye dak :)

      Delete
  12. Taniah mek...memang seronok bila kawan2 drop comment.rasa ada jugak yg sudi jengok blog kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx putri :) aa kan. Klau org drop komen ni rase cam bhgia je :)

      Delete
  13. Tahniahhhhh Mek cyg
    Salute lah kat Mek
    Mek mmg rajin bersilatulrahim
    Kalau dekat2 mmg nk jumpa Mek in person

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx kak noor :) allahu, mek pn klau pegi brunei nk je jumpa kk noor, nk je try ape yg kk noor buat lagi lagi cheese tart and cinnemon ala auntie anne tu :) insyaAllah kk noor, jika izin allah, satu masa nnt kita jumpa ..

      Delete
  14. wah tahniah sis :) moga terus dimurahkan rezeki ^^

    ReplyDelete
  15. tahniah mek. moga murah lagi rezeki lepas ni. rezeki anak, kata orang. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx babe ;) insyaAllah akan teruskan usaha ni

      Delete
  16. tahniah.. ssh dah cari coding top komenter ni.. code lama mcm dh x dapat guna..

    ReplyDelete
  17. tahniah..mek, terima kasih kerana mari sokmo ke blog ambo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kasih faizal :) oo brehh. Kita support samo blogger kito :)

      Delete
  18. tahniah yg dpt...nanti lokman nk dpt boleh??heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je ;) rajin rajin komen dpt la title ni :)

      Delete