SEGMEN BLOGLIST BY BLOG WANI SUKARNO

Salam alaikum..


Fuuhh, larikk kejap dari buat data --' serius mengantok ! Tapi nak buat cam mane, dah tugaskan. So kena buat jugak data ni sebelum next post-mortem :)


Lupakan ape yang mek cakap di atas. So korang pe habaq semua? Okei naa harapnya. Entry dekat atas ni korang mesti dah tahu yang mek nak join segmen :) 


Rakan blogger mek namenya Wani dari galeriduniaku.blogspot.com anjurkan segmen ni. So meh la kita support sesame rakan blogger kita :) Di samping kita menambah bilangan follower DAN menambahkan diri dalam blog orang lain (follow back).





Antara syarat yang korang kene follow adalah :


1. Mesti seorang blogger

2. Follow blog ini dan Google +

3. Buat tajuk entri SEGMEN BLOGLIST BY BLOG WANI SUKARNO

4.copy banner di atas dan backlink kan entri dan tinggalkan komen di ruangan entri ini sahaja


Walaweh ! Senang je :) Jadi apa tunggu lagi, join sekarang okei :)


Sekian..



23 comments

  1. Segmen yang sama.. All the best mek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks reen :) smoga kita same same brjaya :)

      Delete
  2. good luck kak Yunie..sy msuk jgk segmen kak wani nie hehe..

    ReplyDelete
  3. hai kak mek dah lama tak terjah. maklumlah baru lepas habis exam ni. hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan .. Lame tk tgk dia lalu dashboard .. Cm mne exam? Mek doakan semuanya ok :)

      Delete
  4. saya khabar baik .. hee.. :)

    wahh... goodluck.. moga bertmbh follower blog.. :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen sis.. good luck ya :)

    ReplyDelete
  6. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  7. Salam mek baru sempat menyinggah hii, tq sudi join segmen,, nantikan pemenang ya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx wani :) okei... InsyaAllah ade rzeki.

      Delete
  8. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

    ReplyDelete