PENCARIAN BLOGLIST NOVEMBER BY AISYHAH NYAIS

Salam alaikum...


Fuuhh, entry ni memang lame sangat diperamnya. Dah lame kene tag tapi baru hari ni nak buat --' Last date ESOK (28/10/2016) !


Make it short, blogger Aisyah Nyais ni dia nak cari rakan rakan blogger untuk diletakkan dalam blogist blog dia :) Orang tengah offer ni, meh la grab peluang ni !





Syarat syarat pun mudah sangat :


1. Follow blog Aisyah Nyais - apple-crunchh.blogspot.my
2. Letak banner dalam blog / entry korang
3. Tinggalkan link entry yang korang dah buat ni kat ruangan komen blog Aisyah Nyais
4. Tag 3orang rakan blogger



Senang je kan? So, jom buat sekarang. Esok dah last date :) Mane nak tahu rezeki hujung hujung kuku dan tanduk tapi dapat pisang emas di bawa belayar *eyh*



Mek nak tag 3 kawan blogger mek :

1. Mommy Cici
2. Atie Yusof
3. Arz Moha 


Sekian..

42 comments

  1. Good luck Mek.. klu sempat akak join ye..tq tag akak... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. all the best Mek. thanks tag I. dah buat dah. hehehe :D

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen n good luck :)))))

    ReplyDelete
  4. selamat besekmen mek.. da tak sempat nak join..

    ReplyDelete
  5. Chaiyokkk mek! Eh mek buat blog baru ke ?? Kena mcm lain ja nama blog tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same lg ain :) queen bee :) template je tukar ..

      Delete
  6. Terima Kasih Join pencarian Aisyhah Nyais. Nama anda sudah di update. Please double check :) Tq

    ReplyDelete
  7. Wah tahniah, dah terpilih dalam segmen ni :)

    ReplyDelete
  8. Gudluck Mek
    Mek mesti boleh ni caya lah

    ReplyDelete
  9. Tahniah blog mek tersenarai..
    Murah rezeki mek.. :-)

    ReplyDelete
  10. Nice blog…saya singgah sini…nanti singgah saya punya blog lak http://zielazie.blogspot.my

    ReplyDelete
  11. Alaaaa... kenape saya terlambat baca blog kak mek .. dh terlepas peluang.. takpe2 nnti kalau ade lg kak mek bgtahu kat entry kak mek

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je :) nnt kak mek tag amani ye. eyh, same name dengan anak kak mek :)

      Delete
  12. Alaaaa... kenape saya terlambat baca blog kak mek .. dh terlepas peluang.. takpe2 nnti kalau ade lg kak mek bgtahu kat entry kak mek

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je :) nnt kak mek tag amani ye. eyh, same name dengan anak kak mek :)

      Delete