October Bloglist Segment by FatinaMdzfr

Salam alaikum...


Salam maal hijrah, salam oktober :) Dah berhijrah ke oii? Honestly mek some part dah, some part tak boleh move on lagi --' Okei, bukan nak bebel pasal hijrah sebab masing masing dah tahukan kena hijrah untuk dapatkan yang terbaik *wah gitu*

Sebelum mek buat entry awal muharam, mek nak selesaikan segmen ni dulu. So, mek ditag oleh kawan blogger mek, mula mula Kak Kin from starlavendarluna.blogspot.my lepas tu ditag oleh kawan blogger jugak Siqah Hussin from siqahiqa.com :)

Honestly mek pun baru follow blogger fatina ni. Mek tak kenal sangat lagi la maksudnya tapi tak pe, demi menyokong perjuangan blogger, mek join dengan penuh harapan supaya lagi ramai yang join :)

Rules untuk join segmen ni lebih kurang dengan segmen segmen lain jugak, wajib follow blog fatina ni - fatinamdzfr.blogspot.my lepas tu kene tag dua rakan blogger. Hmmm, nak tag sape pulak kali ni ..

So nak tag : Wani Sukarno dari galeriduniaku.blogspot.my dan juga Nadiah Izzaty dari nadiaizzaty.com :)

Contest ni tutup 08 Oktober 2016 ni dah. Berbaki lagi 5 hari, mohon join jugak ye mane yang tak ditag tu ye :)





Selamat bersegmen :)

Sekian..

37 comments

  1. Replies
    1. Thx siqah :) smoga kita same same brjaya :)

      Delete
    2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Semoga berjaya mek! Dari contest yang sama.. :)

    ReplyDelete
  3. Good luck sis! Dh join jugak hehehe

    ReplyDelete
  4. Tq mek sudi jemput nanti ada masa nak join :)))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok wani :) nnt join ye :) smoga kt smua trplih :)

      Delete
  5. Gudluck Mek
    Mesti menang tu Mek kaknoor doakan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn kk noor :) insyaAllah :) trima ksh ye kk noor ..

      Delete
  6. Thank you awak, join segmen Fatin :)
    Nama peserta sudah update :)
    Semoga berjaya! :D

    btw, salam perkenalan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam prkenalan :) trima kasih fatin :)

      Delete
  7. wah nak join jugak.dalam misi nk penuhkan bloglist,

    lebih mudah sis kasi link sekali.:)


    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join :) smoga kita same same brjaya ye

      Delete
  8. kita terus add awak kat blog list.chec it out >> http://puannurulidris.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahu, trima kasih bnyk2. Hihi tk sgka dpt msuk trus bloglist :)

      Delete
  9. Good Luck Unie...dulu rajin join segemn2 ni tau..mula2 berblog dulu..masa tu nak cari kawan..bagus tau join segmen sebab mudah untuk orang ingt blog kita..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi :) itu lerr, sbb nk support sesama blogger :)

      Delete
  10. Gud luck Mek.
    akak masa memula dulu rajin gak..
    dah lama dah sangat tak join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx kak yan :) mek support sesame blogger :)

      Delete
  11. yoo mek dah lame tak nmpk kat blog kite :( all the best mek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx :) yeke? Alamak, mek trlepas pndang ke ni?

      Delete
  12. Selamat bersegmen..

    Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
    Jom join contest ni.. senang je.. tak perlu buat entry.. SHARE & #TAG CONTEST

    ReplyDelete
  13. Mek! Tahniah Mek! Mek berjaya menang Segmen October Bloglist Fatin :D

    ReplyDelete
  14. Join jugak hihihi lambat blogwalking :P

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. hihi, thanks babe :) alhamdulillah berjaya..

      Delete
  16. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete