Giveaway by Rafyydah

Salam alaikum...


Pe habaq semuanya? Tetiba cakap utagha ni pasai pa tak tau la cheq tapi hgpa baca la naa :)


Mek dah kena tag dengan adik mastura - masturanasarudin.blogspot.my untuk join this giveaway. Jadi untuk memeriahkan lagi GA ni dan untuk menambah lagi rakan taulan blogger, mek join this GA  ..




GA ni macam GA lain jugak, terbuka kepada semua blogger tanpa mengira batasan umor ^^ dan wajib lah follow blog rafyydah dan follow ig dia sekali :) kalau takdak tu, takpe la kot. So hadihanya sorang je yang dapat (Topup/Reload RM50). Kiranya amat bertuah bagi sesape yg memenangi hadiah tersebut :) Kalau dapat dekat mek pun kira alhamdulillah :) RM50 untuk reload tu memang lebam la korang dapat data and panas cuping jugak la nak habiskan. Tapi nasihat mek, guna dengan hemat.


Kali ni mek nak tag rakan blogger mek yang bernama seperti di bawah :

  • Siqah Hussin
  • Shikin Razali
  • Abam Kie

Tinggal lebih kurang dua minggu dari tarikh closing, jadi jangan lengah lengah lagi ok. Mane tahu rezeki korang untuk dapat hadiah tu selain dapat rakan blogger baru :)


Sekian..




19 comments

  1. Replies
    1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Semoga Mek berjaya dalam pemilihan.. =) trima kasih kerana tag akak, Insha Allah akak akan join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okei kak kin :) smoga ad rzeki kita :)

      Delete
  3. Thanks for tagging me.. tp maaf byk2 la mek sbb abam kie sibuk sgt skrg ni. huhuhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its alright abam kie. Klau ade klapangan boleh join :)

      Delete
  4. All the best mek :) Ada masa nanti siqah join ye,. tapi siqah pakai postpaid nanye.. hee..

    Cantiknya blog mek.. ada daun2 berterbangan lah.. autumn sangat :)

    ReplyDelete
  5. Good luck kak Yunie! seyes mmg jimat la klo dpt topup nieh..haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Alhamdulillah kalau rzeki akak :)

      Delete
  6. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete