3rd Course : TAKLIMAT KEMASUKAN DATA

Salam alaikum...


Holla ! Nampak tak mood happy sebab baru lepas balik dari kursus ? Tak tahu komitmen duk tengah tunggu kat depan tuu --'


So, last week mek pergi kursus dekat Bangi. Kursus tahunan je ni. Macam 2 tahun lepas. Tahun lepas tak pegi sebab sarat preg :) Tahun ni walaupun preg, tapi masih awal lagi and still boleh handle lagi untuk benda ni. 


Tak nak cite panjang, just nak bagitahu kursus ni sehari je pon. Dari putrajaya mek drive sendiri pegi Bangi. 15 minit je rupanya. Mek pegi keje hari hari pun dah 45 minit, so 15 minit rase cepat sangat :) 


Kursus kali ni dapat jumpa semua kecuali ziana and kak ros sebab dua dua alahan teruk preg. Nampak tak ramai geng kita orang preg tahun ni. Tahun depan pakat cuti :) 


Mula mula sampai jumpa dengan nurul dari kl. Lepas tu masuk breakfast jumpa semua orang dah :) rinduuuu dekat semua sebab last seen dekat Melaka hari tu. Kelas start 8.30pg and bla bla bla penerangan :) Yang bagi talk tu pun mek teringin jugak nak jumpa ;)




Dah siap lunch masuk bilik untuk solat and rehat. Sebelum turun haruslah ade kenangan :) tapi dalam ni nurul and rina tak de --' dia orang pegi masuk bilik lain :(




Barisan yang akan mulakan misi pada November ini. Semoga semuanya dipermudahkan, siap on track :)




Till we meet again semua :) 


Sekian..



17 comments

  1. bestnyee dpt baby.. moga dipermudahkan.. tgk dr gambar mesti mek dpt baby girl.. ramalan je.. hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg 1st tu rmai ckp laki, kluar pmpuan. Ni rmai ckp pmpuan, kluar laki la kot hihi :) yg pnting sehat :)

      Delete
  2. bestnya boyot beramai ramai. heheh lepas tu boleh share share experience sama sama.

    ReplyDelete
  3. alololo seronoknya preggy berjemaah la ni ye....mcm best je pasni ramai2 kumpul baby plak...alala jelesnya...

    ReplyDelete
  4. Laaaa mek preggy ke semoga sihat sihat aje ibu nbb ... ramai pakat preggy semua.. hiii .

    ReplyDelete
  5. Mek pregnant ...Semoga Allah permudahkan urusan & mendapat anak soleh/solehah

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah abe nik :) berkat doa abe nik ..

      Delete
  6. Seronok nya berkursus dgn kawan2 kan Mek.. mesra semuanya sbb dah kenal kan.. alhamdulillah pregnant ya Mek.. take care tau...
    ** dah letak link blog mek kt bloglist kakak, spy tak hilang jejak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa seronok sgt kak dpt jumpe semua :)

      Waaa, thx kak !

      Delete
    2. Mek..boleh buat button HOME tak?? sekadar cadangan dr akak.. susah nak cari entry terbaru dr mek.. hihi

      Delete
    3. Oo ok ok kak. InsyaAllah akn dibuat ;)

      Delete
  7. mek selamat berkursus...

    amboi semua pakat-pakat ka apa ni....

    ReplyDelete
  8. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

    ReplyDelete