Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler

Salam alaikum..

Dah nak masuk last 10 Ogos laa. Nak merdeka dah kita, dan mek masih lagi menyimpan entry untuk dipublish. Entah bile ready nak publish. Tapi most dah tahu sebab hari tu pi buat I Accept Your Challenge - habis terjawab persoalan --" 

But still mek akan buat entry khusus mengenai 'itu' :) Jadi, tunggu je la ye..

Balik kepada subject matter kat atas tu, tak lain tak bukan tak syak lagi - ini adalah GA..

Mek di tag oleh rakan baru mek : Mas  (pangkat adik) masih single, available dan boleh la try usha. Ehemm, ade kan yang tengah usha awek kat blog ni :)

So let mek present to you all, the GA by Aku Seorang Traveler :


kalau sudi boleh join sini cepat cepat laju laju sebab GA ni dah nak ade pemenang :)

Dan ofcourse mek dah follow segala syarat yang telah ditetapkan oleh tuan GA. InsyaAllah kalau ade rezeki mek, dapat lerr hadiah ni. Lagi pulak ni salah satu hobby mek - Travelling 

Pun begitu, kalau tak dapat, mek takkan unfollow blogger ni *hihi* sebab ni adalah salah satu cara blogger nak mengeratkan ukhwah blogger. kan? *ayat mek untuk setiap penyertaan GA*

Satu lagi, kena tag seorang rakan blogger untuk join this GA jugak. Secara pilihanya mek nak nominate : Zulhilmi Tempoyaki aka Tempoyak Durian ? Pun boleh laa :) *jangan marah haaa*

Setakat ni dulu entry mek. InsyaAllah akan diupdate cerita mek pulak :)

Sekian..





31 comments

  1. Replies
    1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Walaweh kak..promote nmpk..Single but not available la ! bdk2 lg nie..haha..good luck kak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyh available lg sblom nikah ni :) hahaha. time kasih dik..

      Delete
  3. Replies
    1. time kasih bro :) semoga terpilih name mek :)

      Delete
  4. Replies
    1. tak berjaya :( hihi. tak pe cuba lagi nnt :)

      Delete
  5. semoga berjaya mek...buku 7 benua tu menarik...antara salah seorang penyumbang dalam buku tu saudara wazari wazir, jurufoto yang bertugas untuk mengambil gambar rasmi kerajaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak menang arz. nampak gaya kene pinjam and beli sendiri :) oo good info ni.

      Delete
  6. Replies
    1. Tk brjaya huhu. Tk pe bukan rzeki di sini 😊

      Delete