Pencarian bloglist untuk blog gadisgenits

Salam alaikum..

Selamat masuk bulan kemerdekaan yang ke 59 ! So, ape perancangan August 2016 ni?

Mek so far, banyak jugak cerita duk draft tapi tak publish. Ade cerita yang kena tunggu mase sesuai nak bagitahu. Ade cerita yang dah jadi tuak masam dalam draft. Silap haribulan tekan delete je yang tuak masam tu --" 

Ape ape pun, masuk lerr Ogos ke, September ke, Syawal sekali lagi ke (eyhhh) pastikan diri jadi budak yang baik ye :) Pastikan buat sehabis baik dalam ape jua bidang kita laksanakan. Kalau masak, buat sehabis baik like theres no tomorrow (ecece) ^^, 

Okeyh, meh mek describe tentang tajuk mek kat atas pulak :

Pencarian bloglist untuk blog gadisgenits


Iye ! Mek join jugak sebab kawan mek tag mek, Siqah Hussin :) Sebenarnya ni salah satu cara kita support sesame blogger Malaysia untuk naikkan traffic :) Di samping kita gain knowledge yang dia orang share. Macam mek, kadang merapu jugak citer dalam blog tapi ade jugak useful, kan? kan? Ade sape berani cakap tak ke kat sini?? Haaa, tahu tak pe, berani cakap tak dekat mek :)

Okei okei, meh mek citer pasal empunya tuan tanah kedaun yang sponsor segmen ni :
 

Jadi wanny nak cari 6 orang blogger malaysia untuk dia letak blogger list dekat blog dia. Jadi, kalau ade dalam blogger list ni, senang la orang nak tekan page kita. ye dak? Jadi dengan itu, dengan harapan setinggi Gunung Mat Cincang Langkawi, dengan meniti jabatan gantung Gunung Mat Cincang Langkawi, penuh rase bunga di hati, mek dengan ini join segmen ini :)


Ini bannernya :) nak join jugak boleh tekan sini

Segala syarat sudah dipenuhi. Korang yang nak tahu syaratnya boleh lerrr terjah link tadi ye.

Jadi setakat itu dulu, sekian..

41 comments

  1. Replies
    1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Salam Blogwalking.

    Dari segmen yang sama.

    Good luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam mas :) thanks ! best of luck jugak ye :)

      Delete
  3. ce ce ce bila jd tuak sila jual...hahaha..
    btw good luck dear...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks husna :) doa mek menang ye. hihihi

      Delete
  4. Yea
    Yeay!!!! Mek pun join .. Good luck dear =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joinnn, kawan jemput mek mesti join :) hihihi. good luck untuk kita !

      Delete
  5. As salam. Selamat maju jaya dalam GA ini. Abam Kie follow blog mek deh? Kalu rajin, maghi la tengok blog abe kie pulop! TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti terjah punya abe kie ! terima kasih atas ucapan :)

      Delete
  6. tgok2 jugak ni. kot tertengok jodoh. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah ! bleh2. mari masuk, mari pilih :) kalau dah jodoh, tak kemaneeeee :)

      Delete
  7. all the best...balas kunjungan..hehe

    ReplyDelete
  8. Salam singgah...

    Kita sama-sama join

    https://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog-gadis.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau cm tuh, best of luck untuk kita la :) trima kasih sbb sudi blogwalking.

      Delete
  9. Semoga awak berjaya...singgah dari segmen yang sama

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) best of luck untuk awk juge :)

      Delete
  10. Mekkk, tq mek for yr advise ... *muah ciked *

    ReplyDelete
  11. Singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik la :) best of luck untuk kita :)

      Delete
  12. Salam...blogwalking here, terima ksih sudi join,

    Semak senarai blog :-
    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/08/senarai-pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    Pemenang akan diumumkan pada 16/8/16 good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) insyaAllah, ade rezeki bleh menumpang dekat blog wanny :)

      Delete
  13. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete