Menang GA dari Bro SpendaLusuh

Salam alaikum guysss :)

Ini entry penghargaan kepada bro SpendaLusuh :)

Mek ni memang la mesra alam, tak kira alam maya, alam nyata. Entah, tak pandai nak menyombong. KECUALI yang ditegur tu menyombong, okei fine, memang mek pun buat dunno je lerr. Buat ape nak terhegeh hegeh tegor orang yang nak senyum pun kelat kat mek. Mek memang jenis yang tak boleh blah dengan orang macam tu *tetiba bunyi cam mek pulak yang angkuh* Tapi secara seriusnya, ye, mek tak kompromi dengan orang sebegitu. Terima lah mek seadanya --"

Kalau korang perasan, kalau mek dah start follow blog tu, setiap entry mek akan drop komen walaupun hanya komen - informative :)

Sebab bagi mek, drop komen tu tanda sokongan blogger untuk terus menulis. Maknenya ade orang bace entry dia. Maknenya tak de la dia duk syok sendiri menulis. Betul traffic blog tu salah satu nak tahu orang tu bace ke tak, tapi alang alang dah singgah, ape susah drop komen contoh - hai salam blogwalking / hai mek, informative sangat / best of luck :) 

Sehinggalah mek perasan yang ade dua tiga blog jugak la yang mek jadi top commenter *hihi* *malu* *blushing* Ehemm, jangan salah anggap. Mek bukan nak compete dengan sape sape. Ade jugak yang tanya 'Sape Ayunie Ramli ni. tak kenal pun tapi duk komen entry orang je' Pun ade jugak yang saje jenguk blog mek nak mengenali tapi tak follow *hihi* tak pe, mek tak paksa korang follow blog mek. Feel free ok. Jangan stress.

Dan dengan itu ....


Selective untuk dapat 1st prize :)


Di kesempatan ini mek nak ucapkan ribuan terima kasih kepada bro SpendaLusuh sebab dia dah pilih mek untuk 1st prize ni. Hadiah daripada dia akan mek gunakan sebaik mungkin dan insyaAllah ke jalan yang di redhaiNya. Setakat ni tak guna lagi masih selamat dalam akaun :)

Sekarang ni bro SpendaLusuh ni ade buat GA dari Amsterdam pulak. Mek berkenan betul dengan coins beg dia tu. Jadi mek nak join hujung hujung GA la. Sebab beg coin tu hadiah last dah *hihi* bijak tak mek mengatur stratergi. Sekali guna random.org habes musnah impian --"

Buat blogger sekalian, jangan jemu ye berblogwalking and commenting sesama kita sebab tu kan cara kita nak ....... haaa sambung ayat mek. Kalau sape selalu bace blog mek mesti dia tahu ayat mek :)

Sekian..


80 comments

  1. haa...terbaekk!! tahniah kak ! ur the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dik :) naseb la dik muka mek duk top commenter blog kau. hihihi. jgn jemu naaa..

      Delete
    2. Takjemu aihh..seronok! Semoga istiqamah kak!..haha..keep in touch alwys..muaahhh!!

      Delete
    3. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Ayuni have done a lot of review this day.
    Congrates ayuni. Smgat berkobar2 upsate blog while Im soo lazy to do some typing at mine. Aegooo..
    Btw.. congratess for this win.
    And do update some bie's picture. Lama mamala x tatap gmbr bie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, thx ala :) tak pe, nnt ade story, up kaw kaw ..

      tu lah, lame tak update pasal bie. pasal adik bie pun tak update lg --'

      Delete
  3. Ayuni have done a lot of review this day.
    Congrates ayuni. Smgat berkobar2 upsate blog while Im soo lazy to do some typing at mine. Aegooo..
    Btw.. congratess for this win.
    And do update some bie's picture. Lama mamala x tatap gmbr bie.

    ReplyDelete
  4. waaahhh mek... thanks for this entry... terharu den baco... hahaha... btw, tahniah lagi sekali ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo ekau orang nogori? mek baru tahuu :) hihi. patot mek cakap trima ksh kat bro sbb bijak memilih mek jadi 1st winner. hahahahah. k lah, kembang pulak idong dengan tekak ni haa.

      jangan lupa yg coins beg tu. pilih dengan bijak.. :)

      Delete
  5. haiii....tahniah menang giveaway...semoga dimurahkan rezeki lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx arz :) tu lah, mintak dimurahkan lagi rezeki :)

      Delete
  6. Wah... Rezeki.. Tahniah...

    Awk ditag

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/giveaway-1st-anniversary-blog-my.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih cik la :)

      insyaAllah mek join ye..

      Delete
  7. terbaek. orang rajin mesti berhasil punya lah! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. alhamdulillah :) rezeki mek terima..

      Delete
  8. tahniah2... ingat menang spen td. hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahh ! komen hg la mek paling tak sabar nk reply.

      terima kasih mi :)

      Delete
    2. sabaq mie. nnt mek update cite, meleleh kau bace nnt.

      Delete
  9. memang perasan mek selain komen kat entri other blogger selain dari singgah blog saya.hehe btw tq. tapi nape mek punya blog takde naik kat bloglist sy? ingat mek dah lama tak update blog.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyh? tak tahu pulak tu. kadang ade jugak yg mek dah follow tapi tak naik update dekat blog tu. tu yg kadang mek pun terlepas jugak jenguk entry --"

      Delete
  10. Hehe I love to read other's post and leave a comment if I want to.
    Thank you mek for all the comments you gave on my posts. Love you.
    Keep updating your blog and Congrats. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ee for supporting mek :) love you too sis !

      Delete
  11. Bab komen tu siqah setuju. Betul, kita boleh bagi tanda sokongan dengan bagi komen kat post blog. Siqah pun selalu buat macam tu. Baru tanda siqah datang dan baca entri itu. Hehe.

    Congrats mek menang GA =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx siqah :) kan, tanda sokongan untuk rakan blogger. bukan sbb nk popular. hhihi :)

      Delete
  12. Salam perkenalan...
    Tahniah dan semoga akan menang lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jugak :) terima kasih ye :)

      Delete
  13. rajin la ayuni ni..

    Salam kenal dari Mama Jue.. Mama Followers #32

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx Jue :) hihi, aa, baru start rajin. dlu tak blogwalking.

      Delete
  14. Ayuni, tahniah :-)

    Elok la tu. Bila nak jadi blogger kena la rajin blogwalking.
    then baru la dpt kunjungan balas org lain plak.
    tu da kira adat blogging kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx aida :)

      betul2. memang adat blogger dah cam tu :)

      Delete
  15. Replies
    1. hihi :) alhamdulillah masih lagi gigih nk blogwalking kawan-kawan :) insyaAllah akan teruskan usaha ni

      Delete
  16. tahniah la mek yuni. lps ni doa2kanlah menang GA abam kie plak. kalau sudi, follow back la blog abam kie yg suam2 kuku tu. Thanks a lot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah abam kie :) mek lame dh follow abam kie. tu yg duk komen je kat entry abam kie. :)

      Delete
  17. Hi.. Cikla singgah...

    Mek ditag..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/saya-nak-menang-set-skinfood.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah cik la 😊 Terima kasih sudi tag mek ye..

      Delete
  18. Wahhh..tahniah..! :D Nak jadi macam ayunie jugak lah. :D

    ReplyDelete
  19. tahniah Mek yang mesra alam ni ya
    akak pun suka dengan Mek yg selalu drop komen
    sorry ya akak yg terlalu sibuk yg jarang singgah blog Mek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima ksh kk noor 😊 Tk pe mek paham, jenguk kadang kadang pun jd lerr 😊

      Delete
  20. Banyaknya komen dalam ni.. Hihihih majoriti top comment yang Reen tengok dalm bloggers lain, memang banyak nama mek paling top. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahhh thz reen 😊 Mek nk contact reen cm mne ye? Ade benda yg mek nk tny reen.

      Delete
  21. wah tahniah Mek. hehehe betul tu Mek ni memang mesra alam orangnya. sonok dapat kenal dengan Mek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi :) terima kasih babe. mek takot ade yg menyampah je sbnrnya. duk komen je

      Delete
  22. wahh.. untungnya sis.. :) mmg aktif blogging lah sis ni.. hehe
    saya pun singgah blog sis ni dari blog org lain jugak. yg tunjuk sis ni top commentar.. wahh.. :) tahniah btw sebb menang giveaway dari spendlusuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx dik :) jom jom join sis jd komentar jugak :)

      Delete
  23. congratzzz~Mek .. blog Mek ada falling leave rasa macam musim autumn lah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx nadia :) aa. mek tgh autumn skang ni. hihi

      Delete
  24. Salam singgah baru ada peluang nak blogwalking.. Tq sudi follow.. Btw,, tahniah,, orang macam mek ni memang diperlukan dalam dunia blogger hiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx wani :) terima kasih jugak sudi follow mek :)

      Delete
  25. Tahniah tahniah and wish you all the best

    ReplyDelete
  26. kelakor namanya.spendalusuh..nak kena terjah ni.nak tengok betulke spenda dia lusuh..ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. p tgk spenda dia lusuh ke tak. gayanya mcm tak lusuh langsung :)

      Delete
  27. Kalau rajin meninggalkan komen di blog rakan.pastinya kita pun akan mendapat kunjungan yang meriah juga kan..

    ReplyDelete
  28. Terima kasih Mek, selalu singgah blog saya drop komen ...

    ReplyDelete