Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh

Salam alaikum..

Mintak laluan reader sekalian untuk mek join GiveAway by Bro SpendaLusuh ni. 
So, untuk melayakkan mek join GA ni, mek dah :

1. Mek dah buat entry khas untuk GA ni
2. Mek dah like FB SpendaLusuh
3. Mek dah follow blog SpendaLusuh (Ni dah lame buat :)
4. Copy dan backlink kan entry
5. Comment dekat SpendaLusuh (nanti dah up entry, mek komen ye)
6. Klik Nuffnang adds dekat blog SpendaLusuh :)


So, terima lahhh...




Syarat-syaratnya ialah:
  • Follow Blog SpendaLusuh (bagi yg belum follow).
  • Like facebook page SpendaLusuh (bagi yg belum like)
  • Buat satu entry bertajuk “Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh”
  • Copy poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.
  • Comment sambil bubuh link post kat bawah ni.
  • Click lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekali ye….hehehe

41 comments

  1. Replies
    1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih siqah :) doa doa ler mek menang :)

      Delete
  3. Replies
    1. thanks nadia :) doa mek menang ye

      Delete
    2. insyaallah , Mek . =) .... apa cerita terbaru Mek ? hihihi

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih kak nor. doa mek menang yer

      Delete
    2. Insya Allah kaknoor doakan dari kejauhan ya mek

      Delete
    3. jauh jarak, dekat di hati kak noor :) insyaAllah :)

      Delete
  5. Singgah BW and follow blog #16..
    http://www.kennymerligal.com/2016/07/fantastic-7-giveaway-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa, dh follow awak. best of luck ye :)

      Delete
  6. Replies
    1. thank abe nick :) doa ko ore kapong kito terrr

      Delete
  7. Replies
    1. thanks reen :) doa mek menang ye

      Delete
    2. In sya Allah.. Doa kita dua menang Heheheee Reen nak join.. Hihihi

      Delete
    3. aa, doa kita dua menang. hahahah.

      Delete
  8. Singgah dari segmen yang sama :D
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/07/fantastic-7-giveaway-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. best of luck :) and thanks sebab sudi jenguk blog mek :)

      Delete
  9. good luck dear =) mesti menang punya :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. thanks :) insyaAllah, doa doa mek menang ye :)

      Delete
  11. good luck mek... thanks for joining..

    ReplyDelete
  12. Salam , Mek ... nadia ada tag mek untul join giveaway di bawah ye =)

    http://lanadia-nia.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nadia ! mek mesti join. alhamdulillah, ade jugak yg sudi tag mek :)

      Delete
  13. Tahniah... menang Fantastic 7 GA by SpendaLusuh..

    Kepada para pemenang diharap dapat PM bank info kat FB Page SpendaLusuh https://www.facebook.com/spendalusuh

    Sila PM:
    1. Number Penyertaan GA
    2. Nama Penuh
    3. Nama Bank (kalau boleh Maybank, senang sikit)
    4. No. acc Bank.

    Hadiah yang tidak dituntut sehingga 20/8/2016 akan dianggap burn, dan aku akan masukkan duit tu lagi sekali kat dalam tabung masjid sebagai sedekah...

    Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihh brooo ! 1st time menang ni broooo. jasa mu akan ku kenang :)

      Delete
    2. waaah ! akk menang woah ! tahniah !

      Delete